Co vaříte?
gilwen77 03.02.2017 20:50:23
>> PROFESIONÁL, 03. 02. 2017 20:15:49
I přes tvůj kulinářský um si myslím, že většinou jen vaříš z vody
PROFESIONÁL 03.02.2017 22:56:55
>> gilwen77, 03. 02. 2017 20:50:23
I přes tvůj kulinářský um si myslím, že většinou jen vaříš z vody
Na vodě vařim dost často to maš pravdu.
rudo 04.02.2017 09:21:37
>> PROFESIONÁL, 03. 02. 2017 20:15:49
C/P uz aj z kucharky ?
neboli aj tam nejake autorske prava !!!
gilwen77 04.02.2017 09:38:29
>> rudo, 04. 02. 2017 09:21:37
Prej bude vařit u Gordona Ramsayho, tak tvrdě trénuje
rudo 04.02.2017 09:54:26
>> gilwen77, 04. 02. 2017 09:38:29
jo jasne Gordon stoji za nim u plotny a chvali ho kazdych 5 minut
PROFESIONÁL 04.02.2017 19:16:16
>> rudo, 04. 02. 2017 09:21:37
C/P uz aj z kucharky ? neboli aj tam nejake autorske prava !!!
To je z moje knížky psane.
Jsi chytrý jako rádio.Na webu mužeš najit tež podobne recepty co jsem psal ja.
Brno
Petr Kaňovský 04.02.2017 22:42:03
>> PROFESIONÁL, 04. 02. 2017 19:16:16
Z knížky? Spíš odtud , že?
PROFESIONÁL 04.02.2017 22:52:36
>> Petr Kaňovský, 04. 02. 2017 22:42:03
Ja mam ten sam recept v knižce kuchařka,jsem vyučeny kuchař.
Postup je asi stejny.
gilwen77 04.02.2017 22:54:17
>> Petr Kaňovský, 04. 02. 2017 22:42:03
Ty jsi šikula !!
Já myslela že to je profesionální chodec, a von to zatím je profesionální Omáčka/Zálivka
Praha
EvženGe 04.02.2017 22:57:10
>> PROFESIONÁL, 04. 02. 2017 22:52:36
A jak se ta tvoje kuchařka jmenuje?
Brno
Petr Kaňovský 04.02.2017 23:08:52
>> PROFESIONÁL, 04. 02. 2017 22:52:36
Promiň, ale přesně zkopírovaný text poznám. Horší to na fakultě bylo, když si student dal práci a nějaká slova pozměnil, či změnil třeba mezery apod., asi i proto pak vznikly nějaké antiplagiátorské software, ale k tomumu mi stačí obyčejný google, případně pak nakopírování Tvého a originálního textu do wordu a vizuální porovnání, že je to naprosto totéž.
rudo 05.02.2017 07:47:12
Prievidza, Slovensko
ttomino1980 05.02.2017 09:56:30
>> Petr Kaňovský, 04. 02. 2017 22:42:03 Tak toto ne …toto ne :D
PROFESIONÁL 05.02.2017 11:04:09
>> rudo, 05. 02. 2017 07:47:12* To mas jedno recept mam stejny v kucharce. Me dosazene casy jsou pravdive dokaz ze ne.
Ty nejsi trener dokaz ze si??Pouze pises buliky.
rudo 05.02.2017 13:16:24
>> PROFESIONÁL, 05. 02. 2017 11:04:09
ty ses ten tlustej kuchar z Ohniveho Kurete, ze jo ?
Praha
EvženGe 05.02.2017 17:42:54
>> PROFESIONÁL, 05. 02. 2017 11:04:09
Napiš svoje jméno, příjmení a další identifikace. Pak klidně napíšem taky víc. Tady se komunikuje OBOUSTRANNĚ, ne že jeden diktuje a druzí poslouchaj (to bylo před 25 lety).
PROFESIONÁL 05.02.2017 18:51:54
>> rudo, 05. 02. 2017 13:16:24
ty ses ten tlustej kuchar z Ohniveho Kurete, ze jo ?
Ten kdo to piše se mu sam podoba že??
Mě neuraziš to se neboj dobře se tu bavim.
Promin tet ses ukazal jako pořadny t:ol
Prievidza, Slovensko
ttomino1980 07.02.2017 10:53:17
Dnes som skusil robit Lanové placky(inšpirácia z knihy Život bez pšenice)
- Ľan pomletý v mlynceku na kavu(z lidla výborný na semiacka, mak atd)
- vajíčko, 1/2 cibule nadrobno, nejaká zmes susenych byliniek na pizzu, rasca, trocha arašidového oleja a vody. Bez soli a cierneho korenia
Mokrými rukami vytvaroval 4 mensie placky opiekol z jednej strany na panvici, po prevrateni dal navrch tvrdý syr gouda …syr sa nejako netopil tak som to ku konci dal este na chvíľku pod gril . Zajedal som s cinskou kapustou.
Syte jedlo, mam v bruchu 3, chcelo by to viac výrazný syr, navrch zapiect s olivami al susenymi rajcinami, dalo by sa to aj priamo zapekat v rure s rôznymi topingami …lanove placky zaradujem do jedalnicka
PROFESIONÁL 07.02.2017 19:31:16
>> ttomino1980, 07. 02. 2017 10:53:17
2016–07–26 21:03:30 ttomino1980 si tě chce přidat do přátel. Souhlasíš?
PROČ SI MI TO POSILAL MYSLIM ŽADOST O PŘATELSTVI KDYŽ MĚ TADY POMLOUVAŠ A ZHAZUJEŠ ME TRENINGY A DOSAŽENE ČASY?
Prievidza, Slovensko
ttomino1980 07.02.2017 19:58:15
>> PROFESIONÁL, 07. 02. 2017 19:31:16 Neni som vedomý …ze som niečo odoslal…takze ma kludne ignoruj
PROFESIONÁL 09.02.2017 19:40:51
Dnes na oběd kuřeci maso ryže 2 sačky omačka + zelenina.
Na večeři jsem měl Rybi filé po Italsku 700 gramu masa příloha brambory polivka kuřeci.
Alena77 09.02.2017 20:25:25
Chlapcí , proč se tady pořád hádáte? Vždyt je to strašně dětinský.
Skritek Hugo 09.02.2017 20:33:50
U mne dnes turecka verze leca. A na zitrejsi obed je uz nachystane ugrilovane kruti prso se zeleninovou prilohou – rapikaty celer, cibule, mrkev. Uz ted se tesim.
rudo 09.02.2017 21:22:59
>> Alena77, 09. 02. 2017 20:25:25
kdyz je chci palacinky s orechama a ne s lekvarem !!!!
a chci a chci a chci a just !
rudo 09.02.2017 21:24:02
na obed slepacio zeleninova polievka
teraz varim kuraci perkeltogoulash
gilwen77 09.02.2017 21:42:25
>> jm1, 09. 02. 2017 21:31:31
Co bude k jídlu? Přemýšlím, že si smlsnu na Tobě
rudo 09.02.2017 21:50:44
>> gilwen77, 09. 02. 2017 21:42:25
to neni RS !!!
MAXi tak ji to hezky vysvetli
gilwen77 09.02.2017 21:53:40
>> rudo, 09. 02. 2017 21:50:44
Bych si dala bacha. JM1 není tak výživný, aby mi nezbylo místo ještě na zákusek
gilwen77 09.02.2017 22:20:23
>> jm1, 09. 02. 2017 22:04:17
10% tuku. Teda tebe bych bez papiňáku nechtěla vařit Zamlada libovej frajer, co?
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.