Brno: výběhy (aneb čím víc, tím líp... samozřejmě běžců!)
Brno/Havířov
forest 24.01.2007 12:30:01
jo, v 10:00 (zapoměl jsem uvézt čas). Ideálem se zatím tváří sněžnice (ale zas ta romantikaaa ).
Brno
milan 24.01.2007 12:37:55
[quote=forest]jo, v 10:00 (zapoměl jsem uvézt čas). Ideálem se zatím tváří sněžnice (ale zas ta romantikaaa ).[/quote] Do neděle daleko,uvidíme. Sněžnice nemám,vezmu mačky.
Žďár nad Sázavou nebo Brno
Luckyboy 24.01.2007 13:11:43
tak ja nemam ani sneznice, ani macky ani lyze :) jediny co mam tak novy pohory, takze ja to mam i pres horejsi dotaz jednoduchy beru maratonky :D a nevim jaky mate velky zkusenosti v behani ve snehu, ale ja byl vcera a super 15km akorat jak se clovek bori tak me zacala trosku tahnout prava achilovka, takze opravdu dlouhy beh na neuslapanem snehu bych asi nedal, snad se pocas trochu umoudri a nebude do nedele nepretrzite snezit
Brno
milan 24.01.2007 16:08:39
[quote=Luckyboy]tak ja nemam ani sneznice, ani macky ani lyze :) jediny co mam tak novy pohory, takze ja to mam i pres horejsi dotaz jednoduchy beru maratonky :D a nevim jaky mate velky zkusenosti v behani ve snehu, ale ja byl vcera a super 15km akorat jak se clovek bori tak me zacala trosku tahnout prava achilovka, takze opravdu dlouhy beh na neuslapanem snehu bych asi nedal, snad se pocas trochu umoudri a nebude do nedele nepretrzite snezit[/quote] S tím mám stejné zkušenosti,je to nápor na achilovky.Tělo si částečně zvykne,ale je to prostě něco jiného. Zároveň se domnívám se,že do neděle sníh na silnici nevydrží.
Brno
vl001 26.01.2007 09:19:06
Tak bohužel v neděli nebudu moci přijít na svoji oblíbenou trasu. Byl jsem vylosován k odvozu talentovaných basketbalistek na zápas do Žďáru. Tak příště :)
Luckyboy 26.01.2007 10:27:08
to vl001: tak doufam ze u nas devcata co povezes prohrajou :) – dyby to byl sport kde existujou remizy tak bych se smiril i s remizou, a predem radim vem si velkou lopatu, retezy na auto a balicek pro preziti, na vysocine nejni sranda :D
Brno
rk 26.01.2007 10:57:45
Na tuto neděli hlásí má oblíbená předpověď na windguru silný vítr. To nedělá dobře mým kloubům. Dám si něco kratšího a do Obřan nepřijedu. http://www.windguru.cz/cz/index.php?…
Brno
vl001 26.01.2007 11:14:30
2 rk – možná bychom mohli zkusit něco spolu v pozdějším odpoledni.
2 Luckyboy – Žďár je v té soutěži mini basketbalistek zatím nejlepší. Prohra je dost pravděpodobná :)
Luckyboy 26.01.2007 11:21:29
to vl001: to ja nevim, ja jenom tak z hecu, kdyz sem zdarak :), ale s tim pocasim to myslim skoro smrtelne vazne. pro brnaky kery zdar a okoli neznaji skoro nutna vybava. ted sem teda doma 2 tydny nebyl, ale prej je to tam relativne v pohode, zadna kalamita a mozna tam neni ani metr snehu :). kazdopadne preju stastnou cestu.
Brno
rk 26.01.2007 11:30:09
[quote=vl001]2 rk – možná bychom mohli zkusit něco spolu v pozdějším odpoledni.[/quote] To by šlo. Nechávám diskusi veřejnou, aby se případně někdo přidal. Nevím jak dnes vypadá les na Holedné a v okolí. Včera to bylo pěkné u přehrady, ale jen od hráze po 1 km za nuda pláž. Potom bylo min. 20 čísel prašanu padajícího do bot a pod tím hrbolatý led, co došlap to originál. Zasněžená romantika, ale s trochou obav o kotníky. U altánku jsem to otočil. Navrhuji: neděle 14.00, délka ± 1 hodina a ± 10 km, sraz na konečné městských autobusů Bystrc ZOO (např. 50,54, dostupné i šalinou 1, 3,11), trasa přehrada, prohrnuté chodníky kdekoliv. Změna čehokoliv možná.
Brno
vl001 26.01.2007 11:33:15
[quote=rk][quote=vl001]2 rk – možná bychom mohli zkusit něco spolu v pozdějším odpoledni.[/quote] To by šlo. Nechávám diskusi veřejnou, aby se případně někdo přidal. Nevím jak dnes vypadá les na Holedné a v okolí. Včera to bylo pěkné u přehrady, ale jen od hráze po 1 km za nuda pláž. Potom bylo min. 20 čísel prašanu padajícího do bot a pod tím hrbolatý led, co došlap to originál. Zasněžená romantika, ale s trochou obav o kotníky. U altánku jsem to otočil. Navrhuji: neděle 14.00, délka ± 1 hodina a ± 10 km, sraz na konečné městských autobusů Bystrc ZOO (např. 50,54, dostupné i šalinou 1, 3,11), trasa přehrada, prohrnuté chodníky kdekoliv. Změna čehokoliv možná.[/quote] Tak když veřejně, prosil bych 15:00. Přece jen nevím, kdy dojedu.
Brno/Havířov
forest 26.01.2007 22:11:54
těch 15:00 by bylo supr – vyzkoušel bych obojí výběhy… (teď to neberte moc vážně, v poledne v neděli budu mluvit jinak)
Brno
running-observer 26.01.2007 23:46:26
A já zatím na to všechno stále jen mlčím…
Brno/Havířov
forest 26.01.2007 23:51:53
[quote=running-observer]A já zatím na to všechno stále jen mlčím…[/quote] Sváťo, ono už by se místo věty „Možná příjde i kouzelník…“ mohlo začít říkat „Možná příjde i Sváťa“
Brno
running-observer 27.01.2007 13:09:18
[quote=forest][quote=running-observer]A já zatím na to všechno stále jen mlčím…[/quote] Sváťo, ono už by se místo věty „Možná příjde i kouzelník…“ mohlo začít říkat „Možná příjde i Sváťa“ [/quote] Možná…
Brno
milan 27.01.2007 13:55:39
[quote=forest]těch 15:00 by bylo supr – vyzkoušel bych obojí výběhy… (teď to neberte moc vážně, v poledne v neděli budu mluvit jinak)[/quote] Platí stále hodina a místo srazu „odpoledního“ běhu ? Pokud se dopoledne na trase k Adamovu neuženu,přidružil bych se k Vám s juniorem.
Luckyboy 27.01.2007 14:32:08
ta trasa bude cela po asfaltu, nebo tam budou krosove vlozky…
Glasgow, Scotland
Brno/Havířov
forest 27.01.2007 14:39:39
dopoledne by to mělo být celé po asfaltu, že Milane? odpolední čas padl těch 15:00. Kdyby se to muselo přesouvat, tak napište tady zavčas do fóra (cca do 14:00).
2 Mirro: teprve začínáme – máme za sebou jen 2 společné výběhy…
Pavel 27.01.2007 15:08:01
Do Obřan dorazím, na Prygl nee. Trasa je celá po asfaltu, s výjimkou mezi pár míst mezi Obřanama a Bílovicema.
Brno
milan 27.01.2007 15:36:23
[quote=forest]dopoledne by to mělo být celé po asfaltu, že Milane? odpolední čas padl těch 15:00. Kdyby se to muselo přesouvat, tak napište tady zavčas do fóra (cca do 14:00).
2 Mirro: teprve začínáme – máme za sebou jen 2 společné výběhy…[/quote] Přesně jak psal Pavel,jen pár úseků do Bílovic je nezpevněných a na kraji Bílovic směrem na Adamov jsou kostky.Jen,aby přes noc nenapadlo půl metra sněhu.
Brno/Havířov
forest 28.01.2007 18:54:30
tak co kluci, jaké máte pocity? Já v tichosti umírám při učení databází… Odnesly mi to prsty na obou nohách – asi 5 nepříjemných puchýřů (ale mám takové nohy, že mě to ani nepřekvapuje). Ale 31,9 (dopoledne) a 15,4 km (odpoledne) je nejlepší náplast. Ráno občas vykouklo sluníčko, skvadra ve složení: forest, milan, running-observer, Pavel, Luckyboy. Odpoledne už trošku foukalo, ve složení: forest, milan, Milanův syn (nováček), rk, vl001 a Juraj (taky nováček). Obojí v tempu kolem 5:30/km (odpledne bylo trošku kopcovitější oproti rovině po ránu).
Luckyboy 28.01.2007 19:04:21
tak to vypada ze brno zacina byt lihni ultramaratoncu :D, ja sem tedka zavrel elektronicky skripta a asi se du presunout do polohy lezmo k nejakemu filmu. nohy mi rikaji, ze sem se dneska zblaznil, ale holt jim musim zase vysvetlit, ze na maraton si holky musej pekne zvykat.
pro milana: tak skoda ze si me nevidel „sbihat“ dolu po uvoze protoze nez sem dal do pohybu me zatuhle klouby a svaly, tak to chvili vypadalo ze pujdu na mendlak po 4 :) ale nastesti se uspesne povedlo prejit do klusu.
Brno/Havířov
forest 28.01.2007 19:06:00
[quote=Luckyboy]tak to vypada ze brno zacina byt lihni ultramaratoncu :D, ja sem tedka zavrel elektronicky skripta a asi se du presunout do polohy lezmo k nejakemu filmu. nohy mi rikaji, ze sem se dneska zblaznil, ale holt jim musim zase vysvetlit, ze na maraton si holky musej pekne zvykat.
pro milana: tak skoda ze si me nevidel „sbihat“ dolu po uvoze protoze nez sem dal do pohybu me zatuhle klouby a svaly, tak to chvili vypadalo ze pujdu na mendlak po 4 :) ale nastesti se uspesne povedlo prejit do klusu.[/quote] gratuluju k první třicítce!
Brno
milan 28.01.2007 19:18:59
Po dnešním dni mám pocit,že by to letos nemuselo být tak špatné (tzn. o něco lepší než vloni).Těch celkových 46 km,místy v měkčím a tím i náročnějším terénu,se na mě nepodepsalo víc než jiné dny s poloviční kilometráží.Fakticky to znamená,že co mě bolí obvykle ,to se nezhoršilo a nic nového nepřibylo.Chválihodné zjištění. To Luckyboy : posledně po 34km a ledové sprše jsem se cítil stejně,takže Ti rozhodně nezávidím. A nováček , junior hrdě odmítnul odvoz autem a doběhl bez krizí až domů.Tím počinem si dnes připsal poprvé přes 21 km.
Pavel 28.01.2007 19:24:08
Masakr, teda zejména 47 km dvoufázovci – to už je fakt moc :) Jinak taky jsem si vyrobil puchýř, byť jenom jeden.
Brno
vl001 28.01.2007 20:05:50
Jsem rád, že jsem běžel jen odpoledních 10+. Protože 10 by bylo málo, běžel jsem z Jundrova na sraz. No a pak si to kousek prodloužil s rk přes Žebětín a doběhl domů za 3:02, kilometry snad ani nebudu počítat. Ani bych nevěřil, že vydržím běžet 3 hodiny po sněhu a takových kopcích. Asi pomohlo, že v Žebětíne byla otevřená hospoda :)
Brno
milan 28.01.2007 20:32:56
[quote=vl001]Jsem rád, že jsem běžel jen odpoledních 10+. Protože 10 by bylo málo, běžel jsem z Jundrova na sraz. No a pak si to kousek prodloužil s rk přes Žebětín a doběhl domů za 3:02, kilometry snad ani nebudu počítat. Ani bych nevěřil, že vydržím běžet 3 hodiny po sněhu a takových kopcích. Asi pomohlo, že v Žebětíne byla otevřená hospoda :)[/quote] Skutečně výživný běžecký den pro všechny.Jen společná část měla přes 180m převýšení.A zpět jsi musel z Žebětína běžet za tmy.Kudy ? Přes Holednou ?
Brno
vl001 28.01.2007 20:38:59
[quote=milan][quote=vl001]Jsem rád, že jsem běžel jen odpoledních 10+. Protože 10 by bylo málo, běžel jsem z Jundrova na sraz. No a pak si to kousek prodloužil s rk přes Žebětín a doběhl domů za 3:02, kilometry snad ani nebudu počítat. Ani bych nevěřil, že vydržím běžet 3 hodiny po sněhu a takových kopcích. Asi pomohlo, že v Žebětíne byla otevřená hospoda :)[/quote] Skutečně výživný běžecký den pro všechny.Jen společná část měla přes 180m převýšení.A zpět jsi musel z Žebětína běžet za tmy.Kudy ? Přes Holednou ?[/quote] Cítil jsem se i na stoupání nahoru na Holednou, ale je to dost tmavý kout :) Běžel jsem proto Údolím oddechu a normálně po cyklostezce podél vody.
Brno
running-observer 28.01.2007 22:04:09
Tak já jsem našel na prstech nohy taky trochu puchýřek, ale to je z toho, že se mi do boty dostala voda, a to ponožky pak už nefungují zcela korektně (v takové situaci se mi nejlépe osvědčují tenké bavlněné, a ne funkční).
Nohy jsou jinak v pořádku, ale na trénování rychlostních „záseků“ to zítra nevypadá.
Milan: Nováčkovi půlmaratonci pogratuluj i za mě.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.