Nike Skylon
Bělá pod Bezdězem
Cabalero 22.01.2007 11:19:20
Ahoj, Prosím o zkušenosti a rady kde sehnat tyto botky,odkazy na kamenné obchody a e-shopy??? díky
Brno
vl001 22.01.2007 11:24:53
Včera jsem je viděl v Giga sportu (Brno). Nicméně nebyly ve slevě, zatím jsem nekoupil :)
Jecminek.Maselnik 22.01.2007 12:58:00
zkus skylony tady ve fóru pohledat, psal o nich tuším Mato a to velice pěkně
Mato 22.01.2007 13:11:59
Odporucam, su naozaj pohodlne, najma vzhladom na svoju vahu. Je to dobra bota na maraton pre kazdeho a na trenovanie pre lahsie vahy. Pozor na sirku- su kusok uzsie (najnovsi model). V obchodoch sa vykytuju casto, my sme si ich objednavali z netu za $49.90 minuly tyzden. Skus stranku www.eastbay.com
sam 22.01.2007 14:20:54
Upřesňuji informací, kterou zde také již dříve uváděl Mato. V USA se tyto boty nazývají Nike Air Zoom Hayward.
Otrokovice
Sef 22.01.2007 15:09:51
Vice mene jsem si je, diky Matovym nazorum zde na foru, poridil minule pondeli. Poprve jsem v nich vybehl v sobotu a v nedeli jsem myslel, ze nastala ma posledni bezecka hodinka :) Sice me prestaly bolet zada, s kteryma asi mesic laboruju, ale ukrutne me bolely ruzne lytkove svaly a to hlavne na leve noze. Rekl bych, ze za to muzou ruzne svalove dysbalance, ktere se v jinych vice odpruzenych botach ztrati. Tento tyden je poradne provetram a pak dam vedet svuj nazor.
Kupoval jsem je zde http://www.vidivici.cz/kocarnik/ Bohuzel ty slevnene uz nemeli moji velikost, tak jsem kupoval ty drazsi.
Bělá pod Bezdězem
Cabalero 11.02.2007 10:26:46
Ahoj, Koupil jsem v pátek Skylony a díky vaším radám a doporučení mám botky které jsou supééér!!! Už při zkoušení mi připadali fantasticky a první rychlostní trenink včera potvrzují vaše zkušenosti! Také jsem je koupil u http://www.vidivici.cz/kocarnik/ ,tedy přímo v kamenném obchodě v Praze.
Brno
vl001 15.02.2007 10:30:32
Naprostou náhodou jsem dnes zavítal do Hervisu ve Vaňkovce, mezi záplavou jiných Nike byly i čtyři krabice bot, které nesly označení Skylon a cenu 1.499. Sleva prý ze 3.000, ale za plnou cenu tam nikdy nebyly. Vypadaly sice jinak než ty, které jsem viděl před nedávnem, ale asi to jsou fakt Skylony :) Jedno z čísel bylo kupodivu moje, seděly lépe než „lehčí“ boty, které jsem zatím zkoušel, takže už zbývají jen krabice tři – čísla tuším 44,5 a 43, kdyby měl někdo zájem :)
ironman 15.02.2007 10:58:06
to vl001, pekna cena, jakou mas barevnou kombinaci? Jinak je to vetsinou napsany zespodu na podrazce.Kdyz se budes nudit, hod fotku na blog.
Brno
vl001 15.02.2007 12:30:10
Jsou modré. Zespodu i na patě mají nápis Skylon :)
Otrokovice
Sef 15.02.2007 18:23:02
Tak jak se vám v nich běhá? Musím říct, že mi trochu nesedí výškový rozdíl mezi patou a špicí, bota se jakoby moc svažuje. Jinak k nim nemám připomínky, jsou pohodlné a dobře odpružené.
Brno
vl001 15.02.2007 18:50:34
[quote=ironman]to vl001, pekna cena, jakou mas barevnou kombinaci? Jinak je to vetsinou napsany zespodu na podrazce.Kdyz se budes nudit, hod fotku na blog.[/quote] Neumělé fotky jsou zde http://www.vl001.estranky.cz/…/nike-skylon . Už je tma, tak je to s bleskem, ve skutečnosti jsou malinko tmavší :) Ale když já se líp fotit asi nikdy nenaučím…
ironman 15.02.2007 22:03:48
Ahoj, to je uplne jina bota nez ta o ktere uvazuju ja. Zajimavy, ja uvazuju o teto (mel jsem je uz 3× na noze a dokonce v nich mam 2× 30m ubehnuto :)) http://www.vidivici.cz/shop/index.php?…
Brno
vl001 16.02.2007 08:01:33
Ano, taky jsem zkoušel takové provedení. Pohledově jsou ty moje trochu jiné, pocit z nich je v podstatě stejný. Tak uvidíme při závodech :)
Mato 16.02.2007 10:59:17
Tie boty su rozdielne. Mal som oba modely (teraz mam ten novsi) a vlastne aj este dalsie smerom do minulosti. Pocit nie je v nich rovnaky, ale oboje su velmi pohodlne. Ten novsi model je o nieco vyssi s mensim spadom medzi patou spickou, dokonca je aj o nieco ohybnejsi. Vaha oboch modelov sa odlisuje asi len o 10g ( v prospech novsieho). Mne su vsak na zavody prilis robustne… trenuje sa v nich ale vyborne.
Brno
vl001 16.02.2007 13:02:07
Je mi jasné, že Skylony nejsou závodky. Ale oproti loňským závodům v Mizuno Creation/Atlantis je to doufám krok tím správným směrem :) Většinu kilometrů i letos naběhám v těžších/stabilnějších botách. A pak se uvidí…
Mato 16.02.2007 14:23:31
Rozhodne si pred maratonom skus aj dlhsi beh v lahsich botach, lebo to mozes trpko olutovat. Biomechanika je ina pri lahsich botach. Aspon intenzivnejsie treningy v nich behavaj a jeden az dva dlhe behy si v nich odskusaj. Nohy Ti potom podakuju :)
Brno
vl001 16.02.2007 14:33:29
[quote=Mato]Rozhodne si pred maratonom skus aj dlhsi beh v lahsich botach, lebo to mozes trpko olutovat. Biomechanika je ina pri lahsich botach. Aspon intenzivnejsie treningy v nich behavaj a jeden az dva dlhe behy si v nich odskusaj. Nohy Ti potom podakuju :)[/quote] Určitě s nimi počítám zatím hlavně na kratší tratě – na desítky až půlmaraton a pochopitelně pak na nějaké tréninky. A až podle výsledku případně na maraton. Kdyby to nešlo, mám nachystány ještě Adidas Supernova Cushion. V těch snad vydržím :)
ironman 16.02.2007 15:49:08
mato, ktere jsou ty novejsi? Jinak ja o nich uvazuju jako o botach na IM. A z tohoto hlediska jsou idealni, slupky na IM nepouzivam.Preci jen ten beh pri IM vypada jinak :)
sam 16.02.2007 17:14:38
To ironman: http://www.eastbay.com/…edSearch.cfm?…
Rosťa Ostravak 28.06.2007 15:23:10
Dají se někde koupit v sočasné době NIKE SKYLON pod 2000,–Kč ? V Ostravě je nikde nemůžu sehnat.
Mato 28.06.2007 15:50:56
Obavam sa, ze jedine vo vypredajoch a cez leto ich moc nebude. Povodna cena mala blizsie k 3 tisicom.
outlaw 03.08.2007 22:49:34
To Mato: Mam teraz skylony a su perfektne, pouzivam ich na rychlostne trenningy, ale chcel by som ich zacat pouzivat na treningy vytrvalostne, lebo som si vyhliadol este lahsie dobre odpruzene boty na trening rychlosti(ASics ds trainer). Mozem v skylonocoh behat klusy a vytrvalost?
Bělá pod Bezdězem
Cabalero 04.08.2007 07:22:01
to-outlaw,nevím jak Mato ale Já občas beru i Skylony na vytrvalostní trenink! Tyto botky jsou skvěle odpružené a tak mi vyhovují i na delší vytvalostní běhy na asfaltu! Ale níčit je na pomalé klusy se mi zdá zbytečné!!!
Rosťa Ostravak 08.08.2007 22:51:14
[quote=Cabalero]to-outlaw,nevím jak Mato ale Já občas beru i Skylony na vytrvalostní trenink! Tyto botky jsou skvěle odpružené a tak mi vyhovují i na delší vytvalostní běhy na asfaltu! Ale níčit je na pomalé klusy se mi zdá zbytečné!!![/quote] Běhám ve Skylonech cca 3 týdny a jsem velmi spokojen. Jsou hodně rychlé a pata je odpružená skvěle. Zejména při běhu z kopce cítím ten komfort. V porovnání s ASICS GT 2110, ve kterých běhám dva roky (mám dva páry), musím říct, že jsem zatím se Skylonama spokojenější. Koupil jsem je přes internet od Kočárníka v novém, velmi povedeném barevném provedení :cool: :cool: :cool:
Mato 09.08.2007 08:12:53
To outlaw: podla mna mozes behat v akychkolvek botach cokolvek- je to na osobnej preferencii. Niekto behava vylucne v specialkach vsetky behy a je ok, niekto si specialky neda na nohy ani na zavody. Takze podla Tvojho gusta. Ja som v Skylonoch mohol odbehnut cokolvek- od usekov na drahe az po 40km beh v pohodovom tempe, ci- ako najcastejsie- tempove behy. Na svoju vahu a ohybnost su dost trvanlive a mozu sa kludne porovnavat s tazsimi treningovymi botami. Asics DS Trainer (nie racer) je presne na 5g rovnako tazky ako Skylony a podla mna je o dost horsie odpruzeny a o poznanie menej ohybny. Mam doma najnovsie skylony a aj minulorocny model DS Trainerov- znacny rozdiel medzi nimi co sa tyka pohodlia a ziadny co sa tyka vahy. Ale zas- proti gustu ziaden disputat.
outlaw 09.08.2007 20:05:31
TO mato: Nie tak celkom, Asicsy su o 30 gramov lahsie:)Uz som si ich kupil a vcera v nich behal, sedia mi vynikajuco a aj odpruzenie sa mi zda dostatocne…ALe kazdy sme iny…
Mato 10.08.2007 09:09:08
Podla toho, aky model Skylonov mas. Ak je to model 2006, alebo 2007, tak su presne o 5g lahsie ako DS trainer- to viem naisto. Ak mas model 2005, tak DS trainer su lahsie. Chces sa stavit?
Bratislava
Oh Dae-su 10.08.2007 09:25:08
Mato: daju sa kupit v Ba niekde za rozumnu cenu? kolko priblizne stoja?
kjorel 09.09.2007 23:17:13
ahoj,je možný v současné době sehnat v ČR Nike Skylon??? na http://www.vidivici.cz/kocarnik/ to mají sice ve slevě, ale už pouze jiné velikosti
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.