Adidas Microbounce
tomas_2002 27.05.2011 11:36:07
Ahoj, chtěl jsem se jen informovat – máte někdo zkušenosti s botami této řady ? http://www.adidas.cz/…/katalog.php
Běhám celkem rád, ale do prvních bot jsem moc neinvestoval takže mě to behání začalo dost nepříjemnš bolet a potřeboval bych nčco trošku měkčího, pružnějšího.
Myslíte, že tato řada bot k něčemu je nebo je to jen takový marketingový nesmysl ?
Případně jaký je rozdíl mezi „Microbouce“ a „Microbounce+“ ?
Díky za jakékoli info či radu.
Brno
mulisak 27.05.2011 12:02:53
Přečti si něco o běhání naboso, v minimalistických botách, v botách odpružených a hlavně o správné běžecké technice. Informací je spousta tady na fóru i jinde. Řešilo se to už mnohokrát.
Ten druhý model je z pohledu výrobce o něco lepší nebo novější, ale v podstatě slouží k tomu, aby z lidí vytáhl víc peněz a ono to kupodivu funguje, i když ten rozdíl je u bot často zanedbatelný na rozdíl třeba od auta, domu nebo počítače, kde vyšší model a vyšší cena znamená větší výkon, víc prostoru, lepší vybavení a novější technologie.
Jiří67 27.05.2011 15:06:05
>> tomas_2002, 27. 05. 2011 11:36:07
Doporučil bych ti vzhledem k tomu, že běháš rád, nějakou prodejnu, kde ti zjistí došlap a pomohou s výběrem správných bot. Nohy tě můžou bolet z bot, ale to je jen jedna z možností.
Černé Voděrady
MartiNo 27.05.2011 15:33:34
>> mulisak, 27. 05. 2011 12:02:53
>> Jiří67, 27. 05. 2011 15:06:05
Tak a můžem začít uzavírat sázky, do kterého tábora se tomas_2002 nechá zlákat
tomas_2002 27.05.2011 16:20:28
Asi to tedy nechám profíkům. Když jsem začal běhat, tak mě to děsně bavilo – po prvních výletech mi nejprve přestaly problémy s dechem, pak už mě přestaly bolet i svaly ale po čase právě začala taková hnusná bolest, jako kdyby člověka bolely holenní kosti nebo k čemu bych to přirovnal. Minule jsem poslední 4 km musel odpajdat po jedné noze a to mě přávě přivedlo k tomu, že měkčí obuv by možná mohla tento problém vyřešit…
EDIT: Omlouvám se za spam, už jsem ten problém našel zde:
http://www.bezeckaskola.cz/…-holene.html
Takže asi zkusím nějakou tu prodejnu kde měří fajfky a doporučí obuv.
Mám jen dotaz – na kolik potom přijde taková nějaká lepší obuv ? Stačí mi taková nějaká orientační cena. Díky moc.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.