Asics DS Racer 8 - závodní bota, ale na jakou vzdálenost
Praha 5
Uneven 17.04.2011 08:18:05
Ahoj všem, chci si pořídit závodní boty. Vzhledem k tomu že mám pronaci, přichází v úvahu tento model. Nevíte náhodou, jestli je i pro maraton? Varovali mě zkušení běžci, že závodní ještě neznamená maratonská :) Předem děkuji za rady.
Postrizin
SlavoK 17.04.2011 21:35:51
Pokud naslapujes pres patu a teda potrebujes poradne tlumeni, tak bych pri tve rychlosti o zavodnich botach na maraton vubec neuvazoval. Pres spicku by ti vecsina zavodek, krome vyslovene racing flats jako jsou Asics hyperspeed mela vyhovovat.
Praha 5
Uneven 18.04.2011 08:25:31
Ahoj, děkuji za radu. Také jsem přemýšlel o tom, zda-li to v mém případě má smysl, a také jsem měl pochybnosti. Raději budu používat tréninkové Inspiry i na závody. Běhá se mi v nich dobře, a to že váží 350 g, se nejspíš pod výkon moc nepodepíše :)
Patrik, ASICS 18.04.2011 11:46:31
>> gboszorm, 17. 04. 2011 08:18:05
Hezký den, pokud máte naběháno, ASICS GEL-DS RACER není špatná volba, ovšem pokud byste na marathon přeci jen chtěl více tlimuvější botu, doporučuji náš nový ASICS GEL-DS TRAINER 16 (http://www.asics.cz/…trainer-men/), který má gelové tlumení jak v zadní, tak i v přední části a váží pouhých 279 gramů a je tak vhodná pro rychlejší tréninkové běhy i závody. S pozdravem
Patrik Kubečka
ASICS Sales Promotion Representative CZ, SK, HU
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.