Voda v kolene
risk0 30.03.2011 14:14:24
Ahojte,
chcel by som sa opytat, ci ste uz niekto mali vodu v kolene a ak ano ako u vas
vyzerala liecba? Po akom case od toho co vam ju vybrali ste zacali behat?
Popripade ake lieky alebo cvicenia by ste odporucali na rekonvalescenciu? Ako po
prelieceni zacat s behom a podobne.
Voda v kolene sa mi spravila po tom co som to prehnal so sportom a pretazil som
koleno. Vazy a meniskus mam v poriaku, len mi koleno opuchlo a robili mi
punkciu, ktora bola bez krvi.
Vopred dakujem za rady a pripomienky.
jaja7958 30.03.2011 14:43:26
>> risk0, 30. 03. 2011 14:14:24
Jaký jsi měl příznaky, smím-li se zeptat. Mám podezření na podobný problém. Vizuelně se mi kolena nějak výrazně opuchlá nezdají, ale těžko říct. Cítím v obou značný tlak (ráno lepší, postupem dne a chůzí se to zhoršuje) když jsem se včera pro něco sehnula a musela si na chvíli dřepnout, myslela jsem že prasknou … K ortopedovi jdu zítra, tak snad už se brzy dozvím …
risk0 30.03.2011 14:51:42
>> jaja7958, 30. 03. 2011 14:43:26
Mne jedno koleno vyrazne opuchlo.Mal som ho asi o polovicu vacsie.Pri chodi
som citil tlak a drep som nemohol spravit, lebo som citil ako keby ma vo vnutri
kolena vsetko tlacilo.
Dufam, ze vysetrenie prebehne v poriadku a ze to nebude nic vazne.
LemonaidLucy 30.03.2011 15:04:12
>> risk0, 30. 03. 2011 14:14:24
Mne se to stalo jednou, pred vic nez 10ti lety (sjezdove lyzovani). Projev byl takovy, ze jsem mela koleno hodne otekle a ‚tlacilo‘ to. Vodu mi vytahli, ale zadnou velkou rekonvalescenci jsem neprovozovala, za necele 3 tydny uz jsem byla opet v treninku (ne behani, ale vyse zminene lyzovani). Jen jsem, pokud se dobre pamatuju, nejaky cas jezdila s ortezou, kterou mi predepsali.
polasek 24.04.2024 14:35:59
Je možné dostat vodu z kolene nějakým jiným způsobem než píší tady https://www.muj-pohyb.cz/…da-v-koleni/ a to jehlou? Dost se toho obávám. Vstřebá se po nějaké době sama nebo se to musí řešit?
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.