Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Boty obecně » DIADORA Mythos Athom TI II

DIADORA Mythos Athom TI II

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Přerov

Celkem 106 km
Minulý měsíc 0 km

celestyn muž 17.03.2011 21:00:13

Ahojte,

zajímalo by mě jestli někdo nemáte zkušenosti s touhle značkou a případně mi doporučit nebo od ní odradit. :-) Ve sportě mi jí vychvalovali a zaujalo mě i jejich vybavení jako titanová výplň,i použité materiály, za tu cenu. Ta se pohybuje okolo 1500,–… Neběhám žádné maratony prostě jen pro zdraví 2–3× týdně cca 6 km. Děkuju za rady. Peťas.

Brno

Celkem 19689 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:34:24 (2014)
půlmaraton: 1:17:52 (2016)

mulisak muž 18.03.2011 09:37:54

Jo, když je tam titan, tak to budou určitě kvalitní :-) a k tomu mají tak cool název, že kdyby příspěvek nebyl v sekci boty, myslím, že se jedná o špičkovou grafickou kartu do počítače.

Motto: KISS (Keep it simple, stupid) in both running and programming

Přerov

Celkem 106 km
Minulý měsíc 0 km

celestyn muž 21.03.2011 18:53:07

>> mulisak, 18. 03. 2011 09:37:54

Tož díky za reakci, ale nakonec jsem neodolal značce New Balance typ : MR 749 GY, kterou mi zpousta lidí vychvalovala. Narozdíl od Diadory, která se ani běžeckými boty nezabívá.

Zatím běžci a přeju spoustu kilometru se zdravími klouby. :-) Peťas P.

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 06.04.2011 11:06:50

To vobec nie je pravda. Diadora samozrejme vyraba bezecke boty velmi vela rokov a niektore modely su velmi vydarene. Osobne som mal od nich tri pary a bol som vzdy spokojny. Celkovo su to trosku tuhsie boty, ale velmi vela vydrzia. Ten material z titanu je iba v pruzine v strede boty, je to len par gramov, takze nic velmi nakladne.

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.