DIADORA Mythos Athom TI II
celestyn 17.03.2011 21:00:13
Ahojte,
zajímalo by mě jestli někdo nemáte zkušenosti s touhle značkou a případně mi doporučit nebo od ní odradit. Ve sportě mi jí vychvalovali a zaujalo mě i jejich vybavení jako titanová výplň,i použité materiály, za tu cenu. Ta se pohybuje okolo 1500,–… Neběhám žádné maratony prostě jen pro zdraví 2–3× týdně cca 6 km. Děkuju za rady. Peťas.
Brno
mulisak 18.03.2011 09:37:54
Jo, když je tam titan, tak to budou určitě kvalitní a k tomu mají tak cool název, že kdyby příspěvek nebyl v sekci boty, myslím, že se jedná o špičkovou grafickou kartu do počítače.
celestyn 21.03.2011 18:53:07
>> mulisak, 18. 03. 2011 09:37:54
Tož díky za reakci, ale nakonec jsem neodolal značce New Balance typ : MR 749 GY, kterou mi zpousta lidí vychvalovala. Narozdíl od Diadory, která se ani běžeckými boty nezabívá.
Zatím běžci a přeju spoustu kilometru se zdravími klouby. Peťas P.
Mato 06.04.2011 11:06:50
To vobec nie je pravda. Diadora samozrejme vyraba bezecke boty velmi vela rokov a niektore modely su velmi vydarene. Osobne som mal od nich tri pary a bol som vzdy spokojny. Celkovo su to trosku tuhsie boty, ale velmi vela vydrzia. Ten material z titanu je iba v pruzine v strede boty, je to len par gramov, takze nic velmi nakladne.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.