Beroun - Svatojanská: 25. 11. 2006
Nymburk
Lubor.M 19.11.2007 17:37:44
[quote=ondra11]Já určitě jedu, ale žádný rekordy trhat asi nebudu. S časem 1h:30 bych byl spokojen. Nevíte náhodou někdo, jak je to s občerstvením (pitím) na trati?[/quote] Je to hodně jednoduchý – na trati žádné. Alespoň loni tomu tak bylo, pokud si dobře vzpomínám.
MZ 19.11.2007 20:00:20
[quote=Homer]Tak kdo si letos pojede vylepšit osobák nebo prostě jen proběhnout ? http://www.svatojanska20.estranky.cz/…ka/propozice[/quote] Já to asi zkusim, ale jen se proběhnout, počítám že bych to mohl dát tak 1:35, takže budu pravděpodobně jako obvykle poslední (když to dobře dopadne tak předposlední) v kategorii Tak prosím tragédi jako jsem já, přijeďte, ať mi není na chvostu tak smutno !!!!
ondra11 20.11.2007 09:00:58
[quote=Lubor.M][quote=ondra11]Já určitě jedu, ale žádný rekordy trhat asi nebudu. S časem 1h:30 bych byl spokojen. Nevíte náhodou někdo, jak je to s občerstvením (pitím) na trati?[/quote] Je to hodně jednoduchý – na trati žádné. Alespoň loni tomu tak bylo, pokud si dobře vzpomínám.[/quote] …takže pití asi s sebou do ledvinky, běžet hodinu a půl bez pití…
MZ 20.11.2007 18:25:38
[quote=Homer]MZ : A nejedeš tam náhodou na silničce když bydlíš v Záluží?
Ondra 11: Na co pití, běží se přece podél Berounky:-)[/quote] Kdepak na silničce, ta už spí zimním spánkem. Pěkně autem, zpátky budu rád, že ušlápnu pedály v autě, natož na kole
To pití snad vydržíme, chce to průběžně popíjet celé dopoledne, horko nebude. Ale ten bufet, kdyby byl v Kozlu, to by bylo ideální, okolo se poběží hned třikrát.
Praha-Bohnice
BuckTheBug 20.11.2007 22:50:00
Ahoj, já se taky chystám. Nepamatuji si, za kolik jsem to běžel loni, ale letos to určitě nebude rychlejší. Pití v malé flašce si možná vezmu s sebou. Jinak pojedu asi courákem ze Smíchova v 9:41, který staví kousek od ZŠ.
ondra11 26.11.2007 10:17:58
Já za 1:19:16 a to sem původně plánoval něco kolem 1h30, takže mě to nadchlo. Hlavně počasí vyšlo opravdu parádně, běželo se jedna báseň. Jen tedy mohli otevřít sprchy, jakože je ve tam v tý škole určitě mají…
Praha 10
Jirka T. 26.11.2007 16:10:38
Já tu byl poprvé a závod se mi moc líbil, od zázemí ve škole, přes trať (turisticky jsem ji znal celou) až po počasí. Malá krize se dostavila u Sv. Jana, kdy jsem po otočce viděl, jak mě ti za mnou v porovnání se srbskou obrátkou dohánějí, u řeky po návratu na asfalt jsem se jaktakž zbráboral, nicméně na plánovaný průměr 4 min/km mi to už nevyšlo. Ale to mi příjemný dojem z celé akce rozhodně nevzalo.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.