sparing partner začátečník Praha 10 - Vršovice
c3a 08.09.2010 10:10:09
Ahoj, před časem jsem začal s běhaním, ale dvou či více se to přeci jen lépe táhne a tak se ptám, najde se někdo z Prahy 10 Vršovic (nejlépe okolí Slavie)?
Vladix 08.09.2010 11:53:26
>> c3a, 08. 09. 2010 10:10:09
Ahoj, ja behám okolo Slávie, obden, cca. 5 km, ale budem pridávat. Tempo neni nijak závratné, som začiatočník a teraz si budujem obecnú vytrvalost. Tak ak chceš možme sa nejak dohodnut.
c3a 08.09.2010 13:44:16
>> Vladix, 08. 09. 2010 11:53:26
Vzdalenost +/- vyhovuje, „tempo nijak zavratne“ – mohu jedine souhlasit. Podrobnosti po mailu.
Praha
trawnikar 21.09.2010 15:13:30
Do konce roku bych se měl přestěhovat do Vršovic… pak se možná ozvu hoši :o)
A1RH+ 12.06.2015 19:28:12
Hledám spoluběžkyni, která třeba ještě neběhá moc rychle ani daleko, ale má chuť a odhodlání něco s tím udělat a třeba si časem zaběhnout nějaký půlmaraton nebo i delší trasu.
Chtělo by to, abys měla čas tak 3–4 krát týdně, z toho jednou o víkendu na něco delšího, v týdnu by to šlo třeba v 8 večer, i později, ale pravidelně, bez vymlouvání na rodinu, nákupy, kafíčko s kamarádkami atd.
Nevadí mi pomalejší tempo, přizpůsobím se i vzdáleností, znám pěkné trasy všech možných vzdáleností a výškových profilů. Jsem z Vršovic, kde by při nejhorším šlo taky večer běhat, ale ideálně se můžeme přesunout do Braníka, Krčského lesa atd. a zaběhnout to tam.
Je mi 42, chci si vylepšit čas na maraton, bezva by bylo kdyby ti bylo nad 35.
Případná zájemkyně nechť si uvědomí, že dá-li se dohromady s dalším začátečníkem, tak to skoro určitě nedopadne moc dobře, protože budete dělat stejné chyby a až vás něco bude bolet, vykašlete se na to.
víc asi na mail
( pro pořádek, jsem ženatý a hledám fakt jen spoluběžkyni )
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.