Běh přes špičky, objemy, asfalt
voracem 09.05.2010 14:49:35
Ahoj,
potřeboval bych boty na objemy běhané na asfaltu. Běhám přes špičky, v současnosti běhám z nouze v Asics Noosa (funkčně by měly být shodné s Acics DS Trainer), běhá se v nich skvěle, člověk v nich má cit, klenba pěkně pracuje, kotníky pracujou akorát při velkých objemech na afaltu jsou už trochu upracované , zkrátka by to asi nějaké odpružení chtělo. (Na objemy mám ještě Kinseye, ale ty mi nevyhovují, vůbec v nich nemám cit a jsou dost težké, vysoké a neovladatelné.)
Uvažuju o Asics GT 1140 nebo Stratus. Máte s nima zkušenosti? Myslíte, že se hodí na běh přes špičky? Jiné další tipy ?
Předem díky.
voracem 09.05.2010 15:04:22
A co takhle NIKE LUNARGLIDE+, behate nekdo pres psicky v techto botach?
Brno/Havířov
forest 09.05.2010 15:34:24
>> voracem, 09. 05. 2010 15:04:22 A co na to ochranci zvirat?
Teď ale vážněji. Asicsy 11X0 jsou docela dost tuhé přední části. Osobně bych řekl, že je to bota vyloženě pro jiný typ běhu.
Osobní tip bych měl: Nike Skylon. Lunarglide budou jistě taky dobrou volbou (projeď si blog hustey.cz někdo o nich píše v komentech, akorát se mu trošku rozsypaly).
zmatloj 12.05.2010 13:37:47
Taky běhám s došlapem na přední část nohy z velké části po asfaltu. Letos na jaře jsem poprvé sáhl po botách Adidas Boston a běhá se mi v nich dobře – jsou pružné a na svojí váhu i slušně tlumí.
martin76 12.05.2010 14:06:56
taky beham pres predni cast, pouzivam stejne boty jako „pred“, NB 1223, neni problem. dneska jdu do asicsu, tak se tam poptam, co doporucuje. myslite ze je vhodnejsi behat treba v zavodnich, tedy tenkych botech? asi tolik nevydrzi.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.