Běžecké boty a chůze
BáraB. 30.04.2010 17:20:29
Ahoj, mám dotázek, koupila jsem si běžecké boty nike, běhám 2× týdně, přes léto budu běhat častěji, ale do chodím hodně pěšky, používám boty stejné, občas mě docela bolí holeně, je tedy možné, že to je z bot? Je fakt, že zatížení nohy je tam jiné, ale předpokládala jsem, že to nebude zase takový problém, mám tedy raději na chůzi pořídit jiné boty? V případě, že ano, jaké? Děkuji.
Prostějov
Fosaman 30.04.2010 19:25:04
Běhací boty jsou dražší a chci aby udrželi co nejdéle funkčnost. Proto doporučuji na chůzi separání obuv. Až jsou běhací botky běžecky opotřebované mohou sloužit ještě jako botky chodící…
afrikab 01.05.2010 22:29:14
Ja bych zkusil specialni boty na chuzi – firmy co delaji bezecke boty je take delaji. Nevim, jestli to to vyresi tvuj problem s holenemi, ale me se v bezeckych botach chodi spatne. Nejak me to odpruzeni proste pri chuzi vadi.
PS: K te boleti holeni, neni to treba tim, ze mas boty nevhodne ke tvemu chodidlu (pronace, supinace)?
Kniga 12.06.2010 19:30:40
Protoze mi loni na konci leta opdesli solidni trekove botky, koupila jsme si tehdy jen an podzim za 700 znacku, spis neznacku, Kilimanjaro z Hervisu.. no obycejne a dost desne (nohy me z nich boli uz po 15 km…) a ted paklnuju nove, zaorven s tim chi ale zacit behat, tka premyslim jestli ted fakt koupit jedny crossove a jedny trekove a nebo kvalitnejsi crossove a chodit v nich i turistiku… hmm?
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.