Jaké boty na běhání ?
nemo 20.04.2010 22:32:15
Dobrý den.
Prosím zde o radu jaké botky na běhání si pořídit. Tedy značku a model.
Budu běhat tak 3× týdně 6 km. Jsem začátečník. Vážím 82 kg.Běhat budu po silnici a polních cestách (louka), běh bude spíše na výdrž a zvažuji na větší vzdálenosti tzv. indiánský.. čili bot v které se dá běhat i chodit.klenba nohy normál. při běhu došlapuji spíše na špičku.
Moc botám na běhání nerozumím a tak mi promiňte můje naivní dotazy…viděl jsem boty na běhání se svrškem z děrované (látky?)..nepromokne to při dešti nebo v rose ?
Předem děkuji za odpovědi.
xPablos 20.04.2010 22:58:45
>> nemo, 20. 04. 2010 22:32:15
Znacku a model ti nikdo nerekne, protoze kazdemu sedi jine boty. Orientacne muzes zkusit pruvodce tady na behej.com http://www.behej.com/bezecke-boty , ale minimalne prvni boty to chce vyzkouset primo v obchode, musi ti sednout naprosto presne. Napr. co jsem zkousel me sedi jenom boty od Mizuno, zbytek mam uzky v predni casti nohy.
Vetsina silnicnich bot je prodysnych, takze s rosou a destem to vidim cerne. Krosove boty jsou zase o neco tezsi (na silnici to nebude ono)
Celoy 21.03.2013 07:20:30
Přesně každému na běhání vyhovují jiné boty, já například k běhu využívám boty Fox a mohu je jen doporučit.
hudra 21.03.2013 08:33:06
je to opravdu velice individuální, nejlepší je zajít do specializovaného obchodu, kde ti změří nohy a posléze doporučí nejvhodnější typy. Já jsem tak kupoval moje první i druhé boty a jsem velice spokojen. I na podruhé jsem si vybral stejnou značku, i když jsem měl v úmyslu zakoupit něco jiného, abych měl změnu.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.