Chřibský maratón
Křenovice (VY), Velká (PR)
Honza Škrdla 27.09.2006 20:11:29
14.10 se koná 34. ročník Chřibského maratónu. Start i cíl je na atletickém stadionu v Kroměříži, závod má trochu víc náročnější profil, střední část vede krásným prostředím Chřibů. ;)
Letošní ročník je zároveň veteránským mistrovstvím ČR v maratónu.
!!!V termínovce byl původně uveden termín 28.10, ale ten byl cca před týdnem posunutý o 2 týdny dopředu (dle www.beh.cz)!!! :(
Nechystá se někdo na tento závod?? :|
sam 27.09.2006 20:18:00
Původně jsem se tam chystal, ale udělali to nejhorší, co mohli. Přesunuli termín mezi maraton v Benešově u Semil a Stromovku. Nemyslím, že tam budou mít bůhvíjakou účast po odečtení závodníků ze Slovenska, kteří to mají celkem blízko. Jinak souhlasím, že tak od desítky po Bunč je to moc pěkné. Zato seběh do Zdounek je vražedný.
Brno
running-observer 27.09.2006 22:38:12
Mnohem víc by mi to vyhovovalo po Stromovce… Ještě nevím…
Brno
milan 28.09.2006 05:20:49
Ať už byla příčina změny termínu jakákoliv,určitě přinese menší účast nás hobiků,kteří prostě nemůžeme běhat maratony po 14-ti dnech.Navíc předpokládám,že většina z nás plánuje víkendové programy s ohledem na rodiny.Snad příště.
Brno
vl001 28.09.2006 08:37:07
Původní termín jsem plánoval, ale po změně termínu nakonec dám přednost Amsterdamu. Když už mám zaplaceno to startovné… Nevím, jestli povede změna termínu k menší účasti, možná klidně naopak. Ale měnit termín měsíc před akcí mi nepřijde jako moc dobrý nápad.
Brno
running-observer 28.09.2006 17:58:39
Chřibský letos nejdu. Uvědomil jsem si dvojnásobnou časovou kolizi s jinými (rodinnými) akcemi vyšší priority.
Honza Škrdla 28.09.2006 20:23:31
[quote=vl001]Nevím, jestli povede změna termínu k menší účasti,
možná klidně naopak. Ale měnit termín měsíc před akcí mi nepřijde jako
moc dobrý nápad.[/quote] Co se týká účasti, čekám spíše pokles, ať
už je to kvůli jiným závodům nebo víkendovým plánům.
Mně samotnému se to taky moc nezamlouvá, chtěl jsem se dát ještě trochu
dohromady a něco ještě natrénovat (toho 14.10 jsem si chtěl zaběhnout
hodinovku v Kuřimi).
Jinak podobné problémy s termínem startu se nevyhýbají ani veklým maratonům jako je Budapešt (kvůli politické situaci v zemi byl start 1.10 zrušen a uvažuje se o náhradním termínu).
fslatina 04.10.2006 11:28:29
vloni jsem ho běžel poprvé a bylo to super; určitě poběžím, ale bude mi chybět těch 14 dní přípravy.
Honza Škrdla 15.10.2006 10:31:46
34. ročník Chřibského maratonu máme za sebou. Účast nebyla zase tak tragická, do cíle doběhlo kolem 70 maratonců. Neúčast závodníků ze Slovenska (Trnava a Žilina) a Polska (Poznaň) kompenzovalo to, že se jedná o veteránské mistrovství ČR a taky skutečnost, že byl zařazen do Velké ceny Olomouckého kraje.
Vítězem se stal Vlastík Bukovjan před Alešem Dedkem. (výsledky nemám k dispozici, vím že doběhli v čase kolem 2:35 a 2:36). V ženách vyhrála Jiřinka Kociánová (čas pod 3:15).
Mně se tento závod nepovedl úplně podle mých představ. Běželo se mi
hůře než loni. V 1. polovině jsem běžel přibližně stejně rychle jako
loni, ale stálo mě to více úsilí (když jsem naházel údaje ze sportesteru
do excelu, zjistil jsem, že měl průměrnou tepovku na 1/2M o 4 tep/min
vyšší než loni).
V 2.pol. jsem zvolnil a ztratil jsem 3 minuty.
Čas 3:02:08 mi stačil na 8. místo celkově a 3. v áčku.
-W-, kterého jsem předběhl na 38km se umístil v rámci MČR veteránů na 1. místě v kat. muži od 35 let, fslatina byl ve své kategorii taky na bedně.
m.thums 15.10.2006 12:40:30
Tak klucí gratulace z Chomutova…jen tak dál !!!
regioRUN.cz
-W- 15.10.2006 21:56:39
[quote=Honza Škrdla]34. ročník Chřibského maratonu máme za sebou. Účast nebyla zase tak tragická, do cíle doběhlo kolem 70 maratonců. Neúčast závodníků ze Slovenska (Trnava a Žilina) a Polska (Poznaň) kompenzovalo to, že se jedná o veteránské mistrovství ČR a taky skutečnost, že byl zařazen do Velké ceny Olomouckého kraje.
Vítězem se stal Vlastík Bukovjan před Alešem Dedkem. (výsledky nemám k dispozici, vím že doběhli v čase kolem 2:35 a 2:36). V ženách vyhrála Jiřinka Kociánová (čas pod 3:15).
Mně se tento závod nepovedl úplně podle mých představ. Běželo se mi
hůře než loni. V 1. polovině jsem běžel přibližně stejně rychle jako
loni, ale stálo mě to více úsilí (když jsem naházel údaje ze sportesteru
do excelu, zjistil jsem, že měl průměrnou tepovku na 1/2M o 4 tep/min
vyšší než loni).
V 2.pol. jsem zvolnil a ztratil jsem 3 minuty.
Čas 3:02:08 mi stačil na 8. místo celkově a 3. v áčku.
-W-, kterého jsem předběhl na 38km se umístil v rámci MČR veteránů na 1. místě v kat. muži od 35 let, fslatina byl ve své kategorii taky na bedně.[/quote] Honzo díky za doprovod na trati – těšilo mně :) Jinak perfektní organizace a hodně těžký maraton. Více ode mně na http://www.wallo.estranky.cz/…-republiky-_
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.