Adidas Adistar Ride W
jossye 12.10.2009 20:11:45
Ahoj, chtěla bych začít běhat.Dříve jsem dělala atletiku, ale jen dva roky, takže všechna fyzička je pryč :) Rozhodla jsem se využít slevy a koupit botky se slevou 30 procent z PIM.V adidasu mi byly doporučeny tyto botky : http://www.adidasmania.cz/…%5BG00392%5D . Tak se chci zeptat, zda zbytečně nevyhazuji peníze za značku a nekupuji nevhodné boty.Chtěla bych je spojit s Nike plus. Díky, berte mě s rezervou, jsem zatím jen začítečník :))
Praha
EvženGe 12.10.2009 22:02:58
Ber mě taky s rezervou (každému říkám, že boty které jiným sednou nemusí sedout mě a naopak), ale adistary jsou hodně závodní (odlehčené) a mě v nich po 20 km „odcházejí“ nohy, takže musím mít víc tlumící. Pokud mám adidasy, kupuji si supernovy, ale opět opakuji, je to jen moje volba.
Praha
zombice 13.10.2009 09:15:32
No ja bych to takhle necharakterizoval, mozna mel Evzen na mysli zavodky (driv Competition) z Adistar rady.. Ono totiz obecne oznaceni Adistar pouziva Adidas pro nejvyssi modely bot a jestli se nepletu tak tohle rozhodne zavodky nejsou, ale jsou to hodne odtlumene boty (tim pademi tezsi) ktere driv mivaly oznaceni Cushion a napr. v letosni rade Supernova (asi tak druha nejvyssi) maji oznaceni Glide, teda aspon myslim.. Ja bych Adistary, zvlast pokud si atletiku delala asi nebral, az zbytecne moc luxusni a preplacany boty :) ale me ber taky s rezervou, me by bylo lito hlavne tech penez, kdyz si myslim ze Supernovy nebo Responsky udelaj podobnou sluzbu za daleko min ;)
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.