Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Boty obecně » Adidas Adistar Ride W

Adidas Adistar Ride W

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

jossye žena 12.10.2009 20:11:45

Ahoj, chtěla bych začít běhat.Dříve jsem dělala atletiku, ale jen dva roky, takže všechna fyzička je pryč :) Rozhodla jsem se využít slevy a koupit botky se slevou 30 procent z PIM.V adidasu mi byly doporučeny tyto botky : http://www.adidasmania.cz/…%5BG00392%5D . Tak se chci zeptat, zda zbytečně nevyhazuji peníze za značku a nekupuji nevhodné boty.Chtěla bych je spojit s Nike plus. Díky, berte mě s rezervou, jsem zatím jen začítečník :))

Praha

Celkem 26381 km
Minulý měsíc 21 km
10 km: 0:40:06 (1984)
půlmaraton: 1:43:24 (2000)
maraton: 3:50:05 (2005)

EvženGe muž 12.10.2009 22:02:58

Ber mě taky s rezervou (každému říkám, že boty které jiným sednou nemusí sedout mě a naopak), ale adistary jsou hodně závodní (odlehčené) a mě v nich po 20 km „odcházejí“ nohy, takže musím mít víc tlumící. Pokud mám adidasy, kupuji si supernovy, ale opět opakuji, je to jen moje volba.

Praha

Celkem 6561 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:36:19 (2010)
půlmaraton: 1:19:57 (2011)
maraton: 2:46:06 (2011)

zombice muž 13.10.2009 09:15:32

No ja bych to takhle necharakterizoval, mozna mel Evzen na mysli zavodky (driv Competition) z Adistar rady.. Ono totiz obecne oznaceni Adistar pouziva Adidas pro nejvyssi modely bot a jestli se nepletu tak tohle rozhodne zavodky nejsou, ale jsou to hodne odtlumene boty (tim pademi tezsi) ktere driv mivaly oznaceni Cushion a napr. v letosni rade Supernova (asi tak druha nejvyssi) maji oznaceni Glide, teda aspon myslim.. Ja bych Adistary, zvlast pokud si atletiku delala asi nebral, az zbytecne moc luxusni a preplacany boty :) ale me ber taky s rezervou, me by bylo lito hlavne tech penez, kdyz si myslim ze Supernovy nebo Responsky udelaj podobnou sluzbu za daleko min ;)

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.