Doksyman 2009
Liberec
Advid 16.08.2010 21:47:31
Jo tos byl ty. My tam hledali černého spešla toho omdlelého závodníka, ale vůbec mi nedocvaklo, žes to byl ty. Tak hlavně, že to dobře dopadlo.
Dubnice pod Ralskem
Sokolík 17.08.2010 07:16:22
>> Advid, 16. 08. 2010 20:08:52
Davide, ty prevíte ! ..přiznávám, náhodný kolemjedoucí jel vedle mě na horákovi skoro celé třetí kolo, což je taky zakázaný. Dobře jsme pokecali, takže ho zdravím a příště prý jede s náma . Takže jsem konal záslužnou agitační činnost ( jen nevím co je pro mě větší ostuda, zda to že jel vedle mě nebo že jel na horákovi ) Jinak já tragický výkon a opět je to Doksyman. Myslíte , že ho mám rád ? .....ale mám, prima závod, dobře zajištěný po všech stránkách. Běžecká část ve vodě byla eliminována jedním kolem a vlny dostatečně prověřily plaveckou připravenost ( což se mi loni nezdálo), kolo a běh tratě výborný . Jo a byl to opravdu bezhákový závod ( sem tam malé prohřešky se nepočítají ) a nebylo to rozhodčím, ale lidma, který se tam sešli.
Davide, tvojí dopravu na Czechmane si příště řádně rozmyslím
quassar 17.08.2010 08:04:31
Jo vlnky byly husty. „Cestou“ k druhy bojce (to bylo po vlnach tusim) jsem se napil asi trikrat, rikam si, zpatky to bude proti vlnam aspon na ne uvidim a nebude to tak hrozny. Ale ono houby, v jednu chvili jsem se napil asi trikrat behem 10s, musel jsem zacit slapat vodu a vsechno to ze sebe dostat. Popravde moc nechapu jak dokazete plavat kraula a nevypit pul machace. Ja jel prsa a i presto jsem se napil minimalne desetkrat?
Liberec
Advid 17.08.2010 09:34:37
>> Sokolík, 17. 08. 2010 07:16:22
Jo jo, pravidla jsou pravidla a o žádné agitační činnosti se tam nic nepíše.
Ustí nad Orlicí
majkp 17.08.2010 15:04:53
>> quassar, 17. 08. 2010 08:04:31
Piti je zdravy, pomaha prej proti dehydrataci. Jen nesmis moc premejslet, ze pred tebou je taky X lidi, ktery vodu nejen pijou. A nebo plavat prvni…:-)
Praha - Přezletice / Všelibice
Repsol 17.08.2010 20:19:58
Gratulace všem !!! Atmosfera musela být super. Docela mě mrzí, že jsem tam nebyl. U tohoto videa jsem se málem počůral …
lassie 18.08.2010 08:41:14
Taky gratuluji všem, ten zástup ženských byl letos úžasnej. Taky jsem měla několik důvodů, proč to nešlo a taky mrzí, že jsem se nakonec nejela alespoň podívat. Na video musím ještě kouknout.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.