Slýchátka a poutko
Benny 19.06.2009 14:39:43
Ahoj, chtěl bych začít běhat a vybavit se s Nike+. Ale nemůžu sehnat nějaký držák k tělo nebo k rukám, aby bylo běhání se sluchátky pohodlné? Jak řešítě vy běhání se sluchátky? Mám v plánu si koupit iPod Nano a existuje na něj nějaký držák který bych mohl koupit tady v česku přes internet? Pokud ano, děkuji za odpověď.
Jecminek.Maselnik 19.06.2009 14:55:44
zkus napsat do google ipod nano pouzdro na ruku… Já používám při běhu HTC touch HD s pouzdrem na ruku pro iphone. Pouzdro na paži je výborná věc, dá se běhat i s pásem s malou kapsičkou. Záleží na Tobě, co Ti sedne.
Benny 19.06.2009 15:01:49
[quote=Jecminek.Maselnik]zkus napsat do google ipod nano pouzdro na ruku… Já používám při běhu HTC touch HD s pouzdrem na ruku pro iphone. Pouzdro na paži je výborná věc, dá se běhat i s pásem s malou kapsičkou. Záleží na Tobě, co Ti sedne.[/quote] A jak řešíš sluchátka? To ti musí úplně plandat jak běžíš i když to máš na paži nebo na paži neob na bicepsu. Nebo to řešíš tak že máš dané kábly pod dresem? Ty kábly musí škrabat.
vrony 23.06.2009 21:51:32
Kably spis lechtaj, ale jde o zvyk. Doporucuju zakoupit sluchatka s pidi kolickem (na uchyceni na okraji dresu) nebo jej vypreparovat ze starsiho headsetu. Idealne pak sluchatka bezdratova
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.