salomonky comp3
Slavkov u B.
Majka1 29.05.2009 11:45:55
Dočetla jsem se, že speciální tkanička v mých 2 měsíce starých salomonkách je z kevlarového vlákna, tak jak to, že se přetrhla? Z toho jasně vyplývá, že bavlna je pevnější než kevlar… Nebo se vietnamským šikulům podařil husarský kousek!
m.zap 29.05.2009 12:03:51
[quote=Majka1]Dočetla jsem se, že speciální tkanička v mých 2 měsíce starých salomonkách je z kevlarového vlákna, tak jak to, že se přetrhla? Z toho jasně vyplývá, že bavlna je pevnější než kevlar… Nebo se vietnamským šikulům podařil husarský kousek![/quote] Divné, já mám Salámy (na běh i na lyže) už hodně dlouho a u žádných jediný problém s tkaničkama.
Slavkov u B.
Majka1 29.05.2009 13:55:11
Kupovala jsem je v 3A v Brně a stály 2190,– tak ten vietnamec byl jen fór. Zkusím je reklamnout, ale už jsem je vyspravila ( já blbka ), tak mi to možná nevemou. Uvidím. Nebýt té tkaničky jsou supr.
m.zap 29.05.2009 16:12:51
Já mám zkušenost s XA Series (naprosto úžasné) a pak XA Pro 3D, které jsou standart no
drmitau 24.06.2014 22:14:34
Laciná čínská kopie bot typu Salomon Sense. Rozhodně bych takovou věc nikdy nekoupil. I ta dlouhá doba dodání naznačuje, že to posílá rovnou z Číny. Nevěřím, že by ty boty něco vydržely.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.