Co jíst po běhu, abych ztloustl?
:.Dragunov.: 25.03.2009 00:03:00
Ahoj je me 17let a jsem na muj vek pomerne dost hubeny… Vazim kolem 58kg… S behanim chci teprve zacit…Chci behat spis jen protoze nedelam zadny sport a behani se me celkem zamlouva… Samozrejme si chci zvysit fyzicku ale nechci vybehat i dalsi kila :) Proto se chci zeptat co by jste me doporucovali si davat po kazdem behu (nebo i pred behem) na jidlo abych nehubl ale spis trochu pribiral na vaze… Diky moc za odpovedi…
Brno
hugo 25.03.2009 04:08:11
A kolik měříš?
IMHO běh není na nabírání hmotnosti moc dobrý, asi bych doporučil navštěvovat i posilku.
gabordan 25.03.2009 11:35:09
Ráno dej Pelupu od Penca (komplexní výživa) a po běhání zařaď nějakej gainer. Osvědčený je Magnus. Tohle doporučuji ektomorfovým typům a vždy to zabralo.
Jarack 05.05.2009 16:21:56
Ahoj, já jsem začal jíst hodně tučné věci(slaninu, nakládaný hermelín, krkovičku, vejce a ostatní sýry) a během cca roku a půl jsem nabral 12kg, akorát to teď budu muset vyštípat.
BRED 06.05.2009 08:12:56
Vzhledem k tomu, že je ti 17 let a asi nevyděláváš, tak bude pro tebe těžší si koupit amina nebo gainer. Dá se to „částečně“ nahradit kvalitní stravou. Podívej se na www.f-sport.cz . Je to docela kvalitní stránka pro kulturitiku a fitnes a tématu stravy se tam docela věnují. Určitě se to dá v rámci možností použít pro každý sport. V každém případě pro nabrání hmoty je silový sport asi zásadní.
tepe 03.06.2009 20:58:04
Bratranci pomohlo, že jedl hodně dobrého kvalitního jídla a k tomu se hýbal (běh, fotbal, posilka). Nabral tak i svaly. Jíst více tmavé pečivo, rýži, špagety, brambory, kuře, krůtu, ryby, hovězí, jogurty, mléko, tvaroh s pažitkou (kvůli vápníku na kosti), banány, hroznové víno, jablka atp.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.