Letní běžecký pohár Brno
Brno
milan 30.07.2007 09:21:48
Teď už by mojí 100% účasti nemělo nic bránit,tak snad se mě podaří vyhrát rodinný minisouboj.Na delších tratích (Lišeň,Morenda,Blažovice) mám víc šancí.
Exploser 30.07.2007 09:49:31
[quote=rk][quote=Stanislav Junga]… Postupně jsem se dostal někam doprostřed a začal potkávat známé tváře – Jardu, rk, vl001, kteří se šetřili na triatlon (aspoň to před závodem tvrdili :) )… Podle mých stopek jsem to měl 26:56min. , takže překonání dosavadního OR na této trati o 30 sec. To asi díky počasí, které mi tentokrát sedlo.[/quote] Já se šetřil pozvolným začátkem, od obrátky jsem zabral a do kopce jsem se tě snažil dostihnout, ale nedařilo se. Byl jsi na mě nějakej rychlej. Před cílem chyběla motivace, o nic už nešlo. Za osobákem jsem zaostal jen 30 sec., takže spokojenost.[/quote] Blahopřeji k postavení na bedně v TT v Popůvkách! Žes ale ani nepočkal na vyhlášení a nevyzvedl si cenu?
Brno
rk 30.07.2007 11:24:46
[quote=Exploser]Blahopřeji k postavení na bedně v TT v Popůvkách! Žes ale ani nepočkal na vyhlášení a nevyzvedl si cenu?[/quote] Vůbec mě tato možnost umístění nenapadla, zapomněl jsem si suché oblečení na převlečení a byla mi zima, tak jsem nechtěl ještě hodinu čekat. Zjistil jsem to až další den z výsledků na internetu :-O Nejspíš jsem přišel o soudeček piva.
Jihlava
Hejkal 30.07.2007 12:56:01
[quote=rk][quote=Exploser]Blahopřeji k postavení na bedně v TT v Popůvkách! Žes ale ani nepočkal na vyhlášení a nevyzvedl si cenu?[/quote] Vůbec mě tato možnost umístění nenapadla, zapomněl jsem si suché oblečení na převlečení a byla mi zima, tak jsem nechtěl ještě hodinu čekat. Zjistil jsem to až další den z výsledků na internetu :-O Nejspíš jsem přišel o soudeček piva.[/quote] No to je vážně škoda ! Právě jsi mi odpověděl na mail :) Já pro sichr radši vždycky počkám, co kdyby. Výjimkou je LBP ;)
Brno
milan 30.07.2007 13:09:44
rk: Radku gratuluji.Vidím,že na cestě k triatlonové kariéře Tě nic nezastaví.Kdy plánuješ další závod?
Jihlava
Hejkal 30.07.2007 13:19:32
[quote=milan]Na stránkách LBP jsou aktualizovány výsledky jak ze středečního Antroposu,tak celkové.Začíná přituhovat. :D[/quote] Jojo, někteří už škrtají – odkud to jen znám ? :) Antropos běžel opravdu jen syn, nebo je tam zase chybka ?
Brno
milan 30.07.2007 13:30:18
hejkal : dal jsem ve středu přednost delšímu běhu přes 20km.Tím se vyrovnaly počty našich startů a bodově jsme se krásně srovnali. :)
Brno
rk 30.07.2007 13:34:08
[quote=milan]rk: Radku gratuluji.Vidím,že na cestě k triatlonové kariéře Tě nic nezastaví.Kdy plánuješ další závod?[/quote] Díky. Obřany a Líšeň vynechávám. Poslední dobou jen závodím, nebo odpočívám, to nejde dělat dlouho. Dva týdny vyhrazuji na klidnější běhání (+ kopce,+ Yasso ) a 15.srpna chci na Morendě dát dráhovou desítku na úrovni letošní silniční v Modřicích. Body v LBP a celkové umístění obětuji na oltář omračujících výsledků v příští sezoně.
Jihlava
Hejkal 30.07.2007 15:12:04
milan: Skoro to vypadá, jako byste se domluvili :) Ladíš na Kladno, aby dopadlo kladně ? :) rk: Právě jsem dostal mail, že ta služebka vypadá na 15.-16. Takže pravděpodobnost účasti na desítce klesla z 50 na slabých 5%.
German 30.07.2007 16:16:33
Ja jsem ted tyden mimo Brno, tak vynechavam docela oblibene Obrany. Draha bude zase katastrofa, tak me zbyva tesit se uz pouze na Lisen a zradne Popuvky.
Brno
vl001 30.07.2007 20:30:05
rk – Kategorie 40+ bývá často na triatlonech tak silná, že raději sleduji jen celkové umístění :) Možná je to v xterra malinko jinak, každopádně gratuluji k úspěchu. Můžeme spolu chodit přes zimu plavat a ty jim to pak všem ukážeš za nás oba :)
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga 01.08.2007 11:17:55
Bohužel musím dnes Obřany vypustit. Minulý týden jsem se na Anthroposu nachladil (celkem silný kašel + nachlazené hlasivky) a od té doby mě to pronásleduje – už týden léčím, neběhám a jsem z toho pěkně nervózní. Takže si to tam užijte a za týden (doufám) se k vám opět přidám – samozřejmě kapku detrénovaný a tudíž o fous pomalejší …
Brno
running-observer 01.08.2007 12:58:29
[quote=Stanislav Junga]Bohužel musím dnes Obřany vypustit…Takže si to tam užijte a za týden (doufám) se k vám opět přidám – samozřejmě kapku detrénovaný a tudíž o fous pomalejší …[/quote] nikoliv detrénovaný, ale odpočatý, tedy o fous rychlejší.
Brno
vl001 01.08.2007 19:58:35
[quote=milan]Teď už by mojí 100% účasti nemělo nic bránit,tak snad se mě podaří vyhrát rodinný minisouboj.Na delších tratích (Lišeň,Morenda,Blažovice) mám víc šancí.[/quote] Prý 100 procent :) Nezapomeň se, prosím, nejlépe ráno podívat do celkových výsledků. Uvidíš před sebou spoustu opravdu dobrých běžců :). Doufám, že to tak nenecháš a ještě zaútočíš na nějaké pěkné místo v kategorii. Kladno je daleko a i rychlost je potřeba…
Brno
running-observer 02.08.2007 07:47:06
Tak já se mohu radovat z dalšího osobního rekordu na této trati. Podle neoficiálního měření za 36:20. Ještě škoda, že to nebylo pod 36. Asi bych se této hranici přiblížil více, kdybych nemusel asi 3× čekat za čtveřicí běžců běžících v jedné lajně vedle sebe na příležitost mezi nimi někde proklouznout. Počasí bylo příznivé, možná tak 21–22 °C.
Jihlava
Hejkal 02.08.2007 08:24:16
[quote=running-observer]Tak já se mohu radovat z dalšího osobního rekordu na této trati. Podle neoficiálního měření za 36:20. Ještě škoda, že to nebylo pod 36. Asi bych se této hranici přiblížil více, kdybych nemusel asi 3× čekat za čtveřicí běžců běžících v jedné lajně vedle sebe na příležitost mezi nimi někde proklouznout. Počasí bylo příznivé, možná tak 21–22 °C.[/quote] U nedostupného Kocourka se asi pilně pracuje, takže zatím nemohu odpovědně posoudit a zhodnotit jednotlivé výkony na prvních a posledních letošních Obřanech, které proběhly beze mě ;) Jelikož ale zkušenosti ukazují, že soukromá neoficiální měření se od těch oficiálních liší max. o pár sekund, dovol mi Svaťo, abych Ti poblahopřál k novému osobáku. Na jaře jsi mluvil pravdu – zlepšuješ se a zlepšovat se budeš :) No nic, jdu k sobě poreferovat, co jsem včera dělal…
Jihlava
Hejkal 02.08.2007 08:34:45
[quote=German]Ja jsem ted tyden mimo Brno, tak vynechavam docela oblibene Obrany. Draha bude zase katastrofa, tak me zbyva tesit se uz pouze na Lisen a zradne Popuvky.[/quote] No nediv se – když se tak zničíš v Blansku ! Jak to, že se běháním neživíš – za 34 minut neběhají půlmaratón ani nejlepší Afričani :D
Brno
vl001 02.08.2007 10:04:07
Hmmm, to mladší Milan kategorii vede bezpečně, blahopřeji. A protože F. Kubínek už ani nemůže mít deset závodů, těžko ho někdo předběhne, obzvlášť při současném kontinuálním zlepšování. No to jsou mi věci :)
Nyo 02.08.2007 12:51:10
[quote=vl001]Hmmm, to mladší Milan kategorii vede bezpečně, blahopřeji. A protože F. Kubínek už ani nemůže mít deset závodů, těžko ho někdo předběhne, obzvlášť při současném kontinuálním zlepšování. No to jsou mi věci :)[/quote] Tojo ten má kategorii skoro jistou zvlášť při této formě. Ale jsem v ,,těsném´´ závěsu i když teda teď už tam jsou jenom ty delší závody a s tím mám kapku problémy. Mno uvidíme bohužel už asi nestihnu odběhnout zbytek. Čeká mě totiž MČR v letním biatlonu a zároveň i MČR v biatlonu na kolečkových lyžích. Tak mě to kapku mrzí.
German 02.08.2007 16:24:24
[quote=Hejkal][quote=German]Ja jsem ted tyden mimo Brno, tak vynechavam docela oblibene Obrany. Draha bude zase katastrofa, tak me zbyva tesit se uz pouze na Lisen a zradne Popuvky.[/quote] No nediv se – když se tak zničíš v Blansku ! Jak to, že se běháním neživíš – za 34 minut neběhají půlmaratón ani nejlepší Afričani :D[/quote] Pokud myslis pulmaraton, tak to bylo kolem 1:34 neco :) Jinak gratulace Observerovi k vybornemu casu! V Lisni by mohlo padnout 47 minut, co Ty na to?
Brno/Havířov
forest 02.08.2007 16:43:14
[quote=German]Pokud myslis pulmaraton, tak to bylo kolem 1:34 neco :)[/quote] Ale ne v hitparaádě. Tam jsi měl 0:34, takže jsem ti "zákeřně tu hodinu přidal
Brno
running-observer 02.08.2007 16:57:09
[quote=German]… V Lisni by mohlo padnout 47 minut, co Ty na to?[/quote] Myslím, že by mohlo… škoda, že v Obřanech nepadlo 36…
Brno
milan 02.08.2007 18:53:12
[quote=vl001]Hmmm, to mladší Milan kategorii vede bezpečně, blahopřeji. A protože F. Kubínek už ani nemůže mít deset závodů, těžko ho někdo předběhne, obzvlášť při současném kontinuálním zlepšování. No to jsou mi věci :)[/quote] Tomáš Řezníček má o dva závody a 120 bodů méně.Takže pokud bude mít deset startů,tak kategorii vyhraje. Hlavně junior získal rodinný traťový rekord Obřanského závodu. :) Svaťa : jak říkal Nohavica : „každý máme svůuj kopec nějak vysoký“ ,Ty ho máš vysoký hodně.Blahopřeji ke zlepšení.
German 02.08.2007 21:22:45
[quote=forest][quote=German]Pokud myslis pulmaraton, tak to bylo kolem 1:34 neco :)[/quote] Ale ne v hitparaádě. Tam jsi měl 0:34, takže jsem ti "zákeřně tu hodinu přidal [/quote] aha, no nez jsem se chytil :), diky za upozorneni
Jihlava
Hejkal 02.08.2007 22:52:35
German: Ach tak, škoda, senzace se nekoná ;) Ale čas je to pěknej, toho tak dosáhnout…
Milan: Super výkon juniora ! Na Líšeň doufám nastoupíte oba. Ať nejsem moc vepředu ;)
Brno
milan 03.08.2007 05:35:27
Hejkal : Líšeň jsem ještě neběžel,mohl bych to příští týden zkusit.Je to po hodinovce nejdelší trať a tak by mě mohla vyhovovat.
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga 03.08.2007 09:18:55
Takže Svaťa je po odpočinku zase o něco rychlejší. Gratuluji k osobáku. Taky mladšímu Milanovi. První místo v kategorii je super.
Jihlava
Hejkal 03.08.2007 09:24:46
[quote=milan]Hejkal : Líšeň jsem ještě neběžel,mohl bych to příští týden zkusit.Je to po hodinovce nejdelší trať a tak by mě mohla vyhovovat.[/quote] Tak to máš osobák jistej, stejně jako já :) Dočista jsem zapomněl, že nemáš ani Líšeň 1, tady se ten závod moc nerozebíral, až u vl001 jsem si teď znova přečetl v komentářích, žes tam tehdy opravdu nebyl…
Nyo 03.08.2007 14:08:38
Myslím že Řezňa určo něco vynechá je to taktéž biatlonista tak pochybuju že poběží všechno mno uvidíme.
Brno
milan 09.08.2007 08:59:41
Se včerejší premiérovou Líšní jsem velmi spokojený.Přes horko,které
znepříjemňovalo život všem jsem běžel v tempu pod 4min/km,i když
počítám kratší vzdálenost 11,2km.Nebude to z mojí rychlostí tak
špatné,jak jsem si myslel.Příští týden na dráhové desítce zkusím
společně s Luckyboyem atakovat hranici 39 minut.
Bodů se včera rozdávalo nepočítaně (Dao odpočíval) a i díky
prořídlému startovnímu poli jsem utrpěl nejlepší výsledek z hlediska
celkového pořadí.
Na startu bylo i několik nezničitelných víkendových IM a ultra 24h,kterým
se při doběhu dostalo zaslouženého potlesku.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.