Co děláte když neběháte?
MonickaR. 25.01.2010 16:23:11
úřednice.....
Amina 26.01.2010 10:16:02
notářská tajemnice (ověřování, czech point, dědictví, účetní, zapisovatelka.....)
Mato 27.01.2010 09:04:24
Nepopularne zamestnanie, ale aj to niekto musi robit – advokat. A nie, nerobim trestne veci, ani rozvody, takze od toho najhorsieho marastu som usetreny. Aj keby sa to nemalo takto vyhlasovat – robim skoro vyhradne IP (intellectual property – ochranne znamky, patenty, uzitkove vzory, ochrana autorskych prava a protipiratska cinnost). Ak uz musim nieco ine, tak iba pre kamaratov zadarmo.
Slavkov u B.
Majka1 27.01.2010 09:58:46
reklamní grafika – 70% u PC, 30% v terénu.
svetluska 27.01.2010 15:11:16
[quote=Mato]Nepopularne zamestnanie, ale aj to niekto musi robit – advokat. A nie, nerobim trestne veci, ani rozvody, takze od toho najhorsieho marastu som usetreny. Aj keby sa to nemalo takto vyhlasovat – robim skoro vyhradne IP (intellectual property – ochranne znamky, patenty, uzitkove vzory, ochrana autorskych prava a protipiratska cinnost). Ak uz musim nieco ine, tak iba pre kamaratov zadarmo.[/quote] koukám že nejsem sama – taky jsem právník a taky se všem těm osobním emocím (rozvody, dětičky, trest) vyhejbám jak čert kříži. Zlatej obchod :)
Fiona 27.01.2010 17:12:26
Me platej za to ze ctu noviny a pak jim reknu co se kde pise :) (oficialne se tomu rika „international media analyst“)
PawelN 28.01.2010 07:52:47
Zdravím energetiky a všechny ostatní taky. Já jsem doktorand na energetice v Brně :)
Jana
Kratochvílová
01.02.2010 13:51:15
Ahoj, tak já jsem asistentka co by běhala, kdyby teď, sakra, nebyla pořád nemocná.....
Nemáte zušenosti, jak brzy a nebo dlouho po nemoci zase vyběhnout?
Vyškov
Moulin1 01.02.2010 14:36:38
Já jsem plánovač momentálně ventilů pro energetiku. Po vysoké jsem ve třetí americké firmě a všude se motám kolem plánování výroby. Většinu času sedím u počítače a tak se rád po práci proběhnu po svých nebo na běžkách, projedu na kole a občas si jdu i zaplavat. Kromě běžeckých závodů zkouším i triatlony a láká mě Ironman, ale zatím není reálné, že bych ho zvládl celého (půlku už ano). Snad jednou…
Praha 6
PM.22 07.02.2010 10:11:22
Tak mi to nedá a taky přispěju svoji troškou do mlýna. Jsem designer leteckých interierů, aby jsem to vice přiblížil navrhuji design a konstrukci monumentů (Skříně, kuchyňky, zachodky atd…) do airbusů, momentalně dělám jednu skříň do Airbusu A380. Tak až vám manažéři zase letušky v letadle přivezou jidlo, tak to bude možná z kuchyňky v které mám prsty já… Ale i přesto že vlastně dělám „skříně“ jsem stojař.
Praha 4
Dav 07.02.2010 13:08:12
Když neběhám, tak si většinou lížu rány, které jsem si běháním způsobil:-)
Radnana 11.02.2010 10:36:27
Studuji Mezinárodní rozvojová studia. Letos mě čeká státní bakalářská zkouška. Kdybyste někdo měl zájem o problematiku rozvojových zemí (Afrika, Asie, Latinská Amerika) a rozvojové pomoci, dejte vědět :,–)
Lichnov u NJ
Dejzinka 27.02.2010 21:47:02
[quote=Moulin1]Já jsem plánovač momentálně ventilů pro energetiku. Po vysoké jsem ve třetí americké firmě a všude se motám kolem plánování výroby. Většinu času sedím u počítače a tak se rád po práci proběhnu po svých nebo na běžkách, projedu na kole a občas si jdu i zaplavat. Kromě běžeckých závodů zkouším i triatlony a láká mě Ironman, ale zatím není reálné, že bych ho zvládl celého (půlku už ano). Snad jednou…[/quote] Já šéfuju plánování výroby V automobilovem prumyslu…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.