Bolest při seběhu na pravé straně -pořád trápí.
Bacuri.wz.cz 26.06.2017 22:28:19
Zdravím všechny. Už jsem si přeskákala různá pichání v bocích při nesprávném dýchání. Vše pořešeno . Ikdyž začně píchat a je to špatným dýcháním , poznám to a správním dýcháním to ovlivním . Častým běhání toto bežné píchání v boku vymizelo. Co nevymizelo nikdy , je naprostá spolehlivost toho ,že když si dám někde seběh z kopce, AUTOMATICKY mě začně bolest v pravém boku. Čím prudší seběh, tím bolest nastoupí rychle a intezivně. Nepíchá to, je to prostě ostrá bolest, která bolí pořád ,dokud se uplně nezastavím . Nejde to prodýchat , nejde tomu nijak pomoct . Někdy běžím jak zohlý dědeček v předklonu , aby to tak nebolelo , někdy se snažím tlačit do břicha na tu stranu , zastavovat se několikrát ,ikdyž zpomalím tempo skoro na hlemýždě-stejně to bolí , nepomuže nic , než se narovná zem do roviny,nebo alespon trochu přestane seběh dolů.Kamení, šotolina z kopce= uplný konec .. , někdy bych až břečela jak to bolí.Nastartuje se to otřesy z kopce domlů. NUTNO PODOTKNOUT, ŽE KDYŽ JE ZÁVOD Z KOPCE, BEŽÍM Z KOPCE POD BOLESTMI A tento pravý bok mě dokáže potom po závodech ještě bolet i dva dny, třeba při skákání (otřesy) . Čím to může být ? čím to napravit? už nevím jak si pomoci a jsem zoufalá, nechci se vzdát terénů a běhat jen po rovině. Břišní svaly cvičím pravidelně , i „prkno“ a podobně . Nemá to nato vliv : ( prosím o jakoukoli radu.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.