Viděl jsem běžkyni, běžce
TerkaKlim 21.05.2008 09:44:18
[quote=dan67]Hurááááá, viděl videm běžce. Konečně.
Včera, 5.12. okolo 18 hod., cyklostezka Nymburk-Poděbrady, běžel jsi pěkně Zvládl jsem zadýchané hoj. Já už měl toho měl dost.[/quote] Já bydlím v Nymburce a téměř pravidelně, když jdu běhat podél vody do Nymburka zde potkávám běžce – převážně celý v černém, který tady, dle tempa, běhá kilometrový úsek v docela rychlém tempu.
Kdyby jste ho někdo znal, dejte mi vědět – potřebovala bych někoho pro tréninky. :o))) Díky
Nymburk
dan67 21.05.2008 10:52:38
[quote=TerkaKlim][quote=dan67]Hurááááá, viděl videm běžce. Konečně.
Včera, 5.12. okolo 18 hod., cyklostezka Nymburk-Poděbrady, běžel jsi pěkně Zvládl jsem zadýchané hoj. Já už měl toho měl dost.[/quote] Já bydlím v Nymburce a téměř pravidelně, když jdu běhat podél vody do Nymburka zde potkávám běžce – převážně celý v černém, který tady, dle tempa, běhá kilometrový úsek v docela rychlém tempu.
Kdyby jste ho někdo znal, dejte mi vědět – potřebovala bych někoho pro tréninky. :o))) Díky[/quote] Ahoj, podél Labe běhám, většinou na straně loděnic směr na Poděbrady, oblečení je dle počasí, v zimě jsem byl skoro celý v černém, teď už jsem odložil mikinu, tak jsem naopak bílý, připadně střídám tři PIM trika. Nejjistější poznávací znamení je ježek na hlavě (účes, ne zvíře ). Ale podle tempa to asi nejsem já, běhám v tempu cca 5:20–6:00min/km 11–18 km víceméně volně.
Ale běhá tady více lidí, už jsem jich pár potkal, ale ještě se mi nepodařilo domluvit společné běhání (nějak bojuji s časem).
Společné běhání může být, ale ten čas.
TerkaKlim 22.05.2008 14:58:35
[quote=dan67][quote=TerkaKlim][quote=dan67]Hurááááá, viděl videm běžce. Konečně.
Kdyby jste ho někdo znal, dejte mi vědět – potřebovala bych někoho pro tréninky. :o))) Díky[/quote] Ahoj, podél Labe běhám, většinou na straně loděnic směr na Poděbrady, oblečení je dle počasí, v zimě jsem byl skoro celý v černém, teď už jsem odložil mikinu, tak jsem naopak bílý, připadně střídám tři PIM trika. Nejjistější poznávací znamení je ježek na hlavě (účes, ne zvíře ). Ale podle tempa to asi nejsem já, běhám v tempu cca 5:20–6:00min/km 11–18 km víceméně volně.
Ale běhá tady více lidí, už jsem jich pár potkal, ale ještě se mi nepodařilo domluvit společné běhání (nějak bojuji s časem).
Společné běhání může být, ale ten čas.[/quote] Tak to myslím, že jsi asi nebyl ty, on neběhal běh v celku ale jen měřený km úsek a myslím, že běhal kolem 3:30 na km. Ale je fakt, že běžců tam vidím dost. Já chodím běhat v týdnu tak od 18:30 – pracuji v Praze, takže jsem celkem bez šance se dostat dřív. Já běhám trochu rychleji. 10km kolem 45min ve výběhu, občas rychleji. Jindy běžím do Poděbrad a nazpět – cca 1h35min, podle aktuálního rozpoložení. :o))) Dnes jdu možná zrovna Poděbrady a zpět. :o))) Ale musím ještě pročíst tréninkový plán – v ne mám závody na bruslích, tak mi nesmí stuhnout nohy. :o))
Abina1 24.05.2008 12:18:57
by Pavli: jééé netušila jsem že tu bude někdo z Hořovic???kde po Hořo běháš???já jsem od tamtud…
vlado 24.05.2008 16:01:35
Tiez beham Nymburk-Podebrady, ale podla tempa 3:30 na km to nie som ani ja. Ak ho stretavas pri veslaku, mohol by to byt niekto z vodakov – oni si po treningu tiez chodia zabehat, niektory z nich si davaju celkom do tela…
Abina1 24.05.2008 17:20:05
nebyl někdo běhat dnes na Hvězdě??bylo nádherně…
Praha 4
jirka.strang 26.05.2008 16:28:38
Jsem v krčáku téměř denně, min 10 max 20 ( ale to už se v krčáku nedá ) tempo kolem 5:30 – 6:00 vybíhám z kunratic
jirka
[quote=Jones]Vidam plno bezcu na Chodove co behaji kolecko kolem lesa.. Kdyby se nekdo ozval.. beham 3–4× tydne cca od 18:30, kolecko 7,5 (cca 42min) nebo 10km (necela hodka).[/quote]
TerkaKlim 28.05.2008 08:25:36
[quote=vlado]Tiez beham Nymburk-Podebrady, ale podla tempa 3:30 na km to nie som ani ja. Ak ho stretavas pri veslaku, mohol by to byt niekto z vodakov – oni si po treningu tiez chodia zabehat, niektory z nich si davaju celkom do tela…[/quote] No to je fakt, to mě ani nenapadlo, že by to mohl být vodák. Viděla jsem jen nějaká děvčata vybíhat z loděnice, takže opravdu ještě po tréninku trochu běhají. díky Vlado a možná zase v úterý :o)
Abina1 07.06.2008 17:11:08
tak dneska jsem si zaběhla na Hvězdě na Praze 6 a bylo tam dost lidí…nejdříve jsem potkala běžkdyni cca 20–30let hnědé polodlouhé vlasy, tmavé tepláky s červeným pruhem oranžové tričko a vestu asi modrou…v ruce držela černou peněženku a mobil 6131 z kterého poslouchala písničky…pak dvojici létama jako první běžkyně..kluk měl bílé triško černé tepláky, holka 3/4kalhoty myslím černé modré sportovní triko… a nakonec jsem potkala běžkyni když už jsem skoro dobíhala…věk okolo 30 let ,hnědé vlasy brýle a na sobě měla růžové tílko a růžové kraťasy…pěkně v parku svítila:-) jinak bylo docela dost cyklistů.....
Praha 1
Honzarunner 24.06.2008 15:24:30
23.6. Pondělí,Kamenice u Prahy,běžec kolem obchodniho domu,bílé tricko bez rukavu a černé šortky…
Pečky
Ttiimm 02.09.2008 21:31:16
[quote=TerkaKlim][quote=vlado]Tiez beham Nymburk-Podebrady, ale podla tempa 3:30 na km to nie som ani ja. Ak ho stretavas pri veslaku, mohol by to byt niekto z vodakov – oni si po treningu tiez chodia zabehat, niektory z nich si davaju celkom do tela…[/quote] No to je fakt, to mě ani nenapadlo, že by to mohl být vodák. Viděla jsem jen nějaká děvčata vybíhat z loděnice, takže opravdu ještě po tréninku trochu běhají. díky Vlado a možná zase v úterý :o)[/quote] 3:30 na kilometr moc lidí v Nymburce neběhá, se docela divím že neodepsal Ironman:-)
Kopřivnice
Darebak 03.09.2008 08:35:36
Jsem tak letmo prosel ty vzkazy a popisy a uplne to pripomina „Federalni kriminalni ustredna patra..“ :D Obcas je to fakt zabava cist, at uz se dotycny bezec ozve nebo ne.
Komik1000 07.11.2008 19:07:02
No já tady nebudu po nikom pátrat, ale napíšu taky nějaký příspěvek. V České lípě jsem potkal za celou dobu asi 3–4 běžce, běžkyně. A to pakždé jiného. Ale čirou náhodou jsem zjistil, že běhá i můj soused ze stejného patra! A ejhle on je to i kapitán floorbalovýho klubu. To by člověk netušil co má za sousedy…
Brno
hugo 25.11.2008 21:05:55
Dnes vecer mezi sedmou a půl osmou jsem se snažil dohnat běžce v Moravanech u Brna, ale když už jsem se konečně přiblížil, tak uhnul z hlavní cesty.
Manětín
Kydy 07.12.2008 21:17:52
Nemůžu najít vláknou o těch samolepkách, co mémě některří nelepené na autech, tak to dávám sem.
V sobotu jsem jel kolem páté za autem 3Z4 7312 z Lovosic do Teplic. A byla tam!!!
Tak Tě tímto zdravím
Macek 01.01.2009 19:25:20
30.12. po 20 hodině mě předběhl běžec v bílých teplákách. Nový HK, pod panelkou.
Raškovice okr. FM
minusak 02.01.2009 20:17:42
Dnes (pátek 2.1.2008) běžec mezi Pražmem – Deml a Morávkou. Zde jsem za posledních 10 let potkal druhého běžce. Ten první (rok 2005) byla dívka z Prahy (rekreace s rodiči) Dnes druhý člověk. Že by konečně místní???
marci 19.01.2009 09:34:49
Minulý týden v pondělí a dnes znovu jsem viděla běžce v Třemošné, cca kolem 5,20 hod ráno ! Na sobě rozlišovák, aby byl vidět.
Praha 4
Dav 16.02.2009 10:08:57
Tak Klub letmých houbařů Krč začíná asi být pěkně mediálně
profláklý
Včera jsme u Hostivařské přehrady potkali běžce, který nás
identifikoval a oslovil: „Nejste vy houbaři?“ Sborově jsme potvrdili.
Praha 4 Háje
Pavel K. 16.02.2009 10:55:38
No kdoby vás neznal :) Málem jsem dostal strach, když jsem uviděl tak početnou skupinu běžců co se proti mě řítí A pak mě to došlo, tolik běžců pohromadě, to nemůže být nikdo jiný, než pověstní „Houbaři z Krčáku“. Tak někdy zase …
Praha 4
Dav 16.02.2009 11:29:08
Paráda!
A to tu myslím někdo pochyboval, že je vůbec možné potkat se jak při
běhu, tak na tomhle vlákně. Kdyby jsi měl chuť, tak buď v rubrice
společné tréninky nebo na houbařských stránkách a můžeme domluvit na
nějaké společné akci.
Gaaspi 03.05.2009 22:47:53
Slovensko: Násyp na vodnej priehrade Kráľová okolo 17:00 vídavam skupinku bežcov… Ak sem niekto z vás chodí ozvyte sa.
Manětín
Kydy 23.05.2009 13:04:15
Před chvílí na „varskej“ (plzeňáci ví o co jde) těsně před Novou Hospodou muž středního věku s černými vlasy, bílé triko, červené trenky.
chico 25.05.2009 14:18:54
Dneska v půl jedný, běžkyně v Praze 8 běžela od Ládví směrem na Ďáblice. Potřebovala by malinko poopravit styl běhu, což přilákalo můj pohled a běžela téměř nahá čehož jsem si jen tak letmo všimnul taky.
HaEr 25.05.2009 16:52:02
[quote=chico]Dneska v půl jedný, běžkyně v Praze 8 běžela od Ládví směrem na Ďáblice. Potřebovala by malinko poopravit styl běhu, což přilákalo můj pohled a běžela téměř nahá čehož jsem si jen tak letmo všimnul taky. [/quote] To asi byla ďáblice… chtělo by to foto abysme mohli odborně posoudit…
Manětín
Kydy 27.05.2009 23:51:28
Dnes cca v 19:15, Praha, Strahov. Kluk s baťohem na zádech. Musel jsi se prodírat lidma, co šli z fotbalu (Teplice-Slovácko 1:0 ) Na první pohled jsi vypadal velmi běžecky, proto jsem si Tě v tom davu všiml.
Doudleby nad Orlicí
Mira.B. 02.06.2009 12:57:02
Dnes v 11:15 Kostelec nad Orlicí, cesta mezi poli u hlavní silnice naproti autobazaru. Mladá slečna v modrých běžeckých kalhotách.
PawelN 02.06.2009 15:45:05
Včera v 18:30 před fakultou strojního inženýrství VUT v Brně, slečna ve tmavším oblečení a kšiltovkou na hlavě.
Praha 10 - Petrovice
smartus 07.06.2009 21:07:56
V sobotu 6.6. okolo sedmé jsem u Hostivařské přehrady narazil na dvě ženy, první blondýnka s delšími vlasy, sluchátka v uších, druhá v tmavé vestě, ještě se mnou stihla pokecat o počasí ;) Já jsem běžel ćelý v černém s bílou kšitlovkou a se svým šéfem (v modrých teplákách), který se rozhodl reprezentovat firmu na IT triatlonu…
Jo a ve čtvrtek 4.6. po šesté jsme byli ve Hvězdě 4, dva moji kolegové a jedna kolegyně (v bílé mikině). Já v šedo černé kombinaci, kolegyně v bílo růžové. Ale tam jsme potkali běžců hodně ;)
Manětín
Kydy 14.06.2009 20:59:38
Dnes mezi Tetínem a Srbskem (u Berouna) kluk v bílém triku a v (asi) černých trenkách. Jeli jsem na výlet na Karlštejn a děsně jsem Ti záviděl
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.