Maratón v Benátkách
Jílové u Prahy
Jaromir 12.10.2007 16:47:16
Ahoj, chystám se na maratón v Benátkách (těch italských) 28.10.2007 (www.venicemarathon.it)… Chystá se tam ještě někdo z Česka? Mohlo by být fajn se tam potkat
Jaromír
HoKo 12.10.2007 18:45:54
A je možný se ještě přihlásit? A jak je možno si vyzvednout start.balíček,v případě cesty na doraz.
Jílové u Prahy
Jaromir 12.10.2007 19:06:44
Přihlásit se ještě lze – informace jsou na www.venicemarathon.it … osobně plánuju vyzvednout si startovací balíček v sobotu 27. předtím, nejspíš tam dorazím v pátek a rád bych se v sobotu podíval po městě…
HoKo 14.10.2007 11:11:50
Jsem letos přihlášenej na maraton do stromovky a myslim si,že týden po stromovce by to asi nebylo ono.Ale plánuju to na příští rok,tak se můžeme domluvit,tento maraton mě láká.HoKo
Daniel42195 20.10.2007 19:15:55
Ahoj Jaromíre,
já se do Benátek chystám taky, ale přiletím tam až v sobotu odpoledne, takže bychom se mohli potkat v Expu a tam se domluvit na neděli. I když možná by bylo lepší domluvit se ještě před odletem :)
Tak zatím
Dan
Jílové u Prahy
Jaromir 23.10.2007 11:54:07
Určitě Dane, tak se mi ozvi mimo fórum na některém z mých soukromých kontaktů (vše je v profilu) a domluvíme se . Těším se
Jaromír
Jílové u Prahy
Jaromir 01.12.2007 12:41:16
Ahoj, před měsícem jsem tady sháněl parťáka na maratón v Benátkách – s Danem jsme se tam nakonec v expu den před závodem potkali a oba to úspěšně dali, i když každý zvlášť .
Pro mě osobně to byl naprosto super zážitek, vyloženej požitek, moc jsem si to užil – bezvadná atmosféra, ideální počasí, kouzelná trať. Běžel jsem to celé s kamerou a střípky ze závodu jsem si natáčel. Sice se mi kámoši smáli, že jsem kvůli tomu běžel pomaleji, než kdybych běžel s volnýma rukama (měl jsem to za 3:45:42), ale připadá mi, že takhle můžu ostatním zprostředkovat pohled „z první ruky“ . Přidaným – a nečekaným – benefitem bylo to, že mě diváci před cílem vítali, jako bych byl vítěz, všichni se smáli a mohli se přetrhnout, abych je taky zabral . Takže aspoň byla sranda.
Pokud si troufnete na trošku roztřesené video (kromě prvních pěti minut, kde jsou záběry z procházky po městě den předem), podívejte se sem:
http://www.stage6.com/…deo/1903305/ (ve vyšší kvalitě jako divx)
anebo sem: http://video.google.com/videoplay?… (v mizerné kvalitě, ale rychleji se načte)
Uvítám jakékoli ohlasy!
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.