Nike Prague Run - We Run Prague 2013
Trnava
mras 26.05.2013 18:48:11
Tak uz funguji registrace. Jak moc se tešíte a jaké jsou vaše očekávání? JA to beru spíš jako spoločenskou akci. Vzhledem k množství závodníků to asi na osobák nebude tak si to chci hlavně užít. I když se dá v registraci vybrat že chcete bežet na čas a možná pokud by se fakt dodrželi startovací koridory tak by to šlo. No uvidíme.
Praha
Valerius 26.05.2013 19:02:08
Běžel jsem první ročník a horší organizaci jsem ještě nezažil. Docela by mě zajímalo zda se polepšili. V prvním ročníku nefungovalo prakticky nic, od koridorů, přes záchody a občerstvení až po záchranou službu. Přijde mi že Nike se soustředí spíš na tu mimozávodní část, propagace, hudba, afterparty..
Praha 8 Dolní Chabry
dolezalj 26.05.2013 19:04:26
>> Valerius, 26. 05. 2013 19:02:08
2. ročník byl podle mne OK, já jsem alespoň žádný problém nezaznamenal.
Trnava
mras 26.05.2013 21:11:10
Běžel jsem taky oba ročníky. Ten první teda fakt moc nezvládli ale je to taky o lidech, kteří to fakt neodhadli nechali se vyhecovat a přepálili. Druhý ročník byl super. Tak jsem se nahlásil že budu běžet na čas a zvolil si limit 40 minut. Podle toho jaká bude organizace na startu uvidím jestli to bude reální nebo ne.
xnovak 27.05.2013 16:26:21
take – prvni rocnik zavod des bes – z pohledu obcerstveni a zajisteni. Po zavodu ale velka party a show. druhy rocnik se to otocilo – zavod zajisteny, ale party a vyhlaseni nic moc (take bylo vic zima:))
Jen tam byl na hrane uz limit bezcu – tusim 10 tisic a to je asi tak max., co se zrovna tady na start/cil vejde.
Iva R. 28.05.2013 08:44:37
První i druhý ročník jsem zvládla, takže třetí běžím také. Jsem hobík a moc se mi líbí atmosféra závodu. Dala jsem si cíl s rezervou 1:20:00 ale doufám, že to zvládnu rychleji
Praha/Zlín
J0SE 28.05.2013 10:42:38
První ročník byl opravdu nic moc organizace, druhý ročník byl z hlediska organizace dobrý a líbil se mně. Na letošní ročník jsem se těšil, ale nevím jak jej hodnotit, když zase nejsou pánské S trička A budu hodně zvažovat, jestli chci další noční košili, i když z funkčního materiálu
Motor České Budějovice
Jachym 31.05.2013 10:00:40
>> J0SE, 28. 05. 2013 10:42:38
Funkční pánská trička ve velikost S jsou letos k dispozici! Také jsem vážně zvažoval, že ho použiji, ale pro jistotu volím M.
Zúčastnil jsem se druhého ročníku a mám jen slova chvály co se týče organizace, občerstvení a přítomnosti sportovních osobností Carla Lewise a Barbory Špotákové. After party mě vůbec nezajímají, po závodech nechci ubírat rodině svůj čas
A rozhodně doporučuji tuto trať pro pokus o osobní rekord! Podle předpokládaných časů zadaných při registraci jsou běžci zařazeni do koridorů. Trať je velmi rychlá a bezobrátková, kolem Staroměstského náměstí je řada povzbuzujících turistů, minimální převýšení. Na tomto závodě jsem si vytvořil osobní rekord nejen já, ale I řada dalších běžců. Vítězové dosáhli mimořádných časů lehce nad 30 minut.
Suma sumárum: Go and run We Run Prague!
Praha/Zlín
J0SE 31.05.2013 10:50:42
>> Jachym, 31. 05. 2013 10:00:40 Funkční pánská trička ve velikost S jsou letos k dispozici! Také jsem vážně zvažoval, že ho použiji, ale pro jistotu volím M.
Teď už ano, taky jsem se zaregistroval. Když jsem zkoušel registraci poprvé, byla u pánských triček nejmenší velikost M. Pak jsem napsal dotaz a možnost vybrat Sko se tam objevila
želvička 07.06.2013 22:17:37
taky jsem bezela oba rocniky, prvni bida des a hrozny vedro, druhy uz byl super, koridory sice nefungovaly jak mely ale jinak obcerstveni a vse ostatni bylo v pordku. Bezim zas
Praha
EvženGe 07.06.2013 23:26:30
Asi tu strhnu obustrannou bouři. . Ale PROČ organizátoři těchto velkých akcí nevyužijí zkušeností „starejch běžců“ ke konzultacím. Prvního ročníku jsem se neučastnil. Jen jsem slyšel o řadě chyb, které možná nemusely být. U druhého ročníku jsem byl jako divák. Občerstvení jsem obhlížel předem a bylo super. Ale naplánovat ČERNÁ trika na zářijový závod … no koho to napadlo ??? Měli ohromnou kliku, že bylo zataženo, při slunci by se všichni upekli. Chyb (úzké prostory u šaten) i dobrých nápadů (koridory podle času a zařaď se) byla spousta. Koukněte se ke „konkurenci“ a opište to dobré a nedělejte tytéž chyby.
Trnava
mras 10.07.2013 18:07:33
Černý trika nebyl úplne dobrý nápad a čas startu taky ne, ale snáď se poučili a teď to bude bez chybicek. Vzhledem k masovosti akce se to bez čekání skoro na vše neobešlo ale snad to taky vylepší. Byl to můj první závod, první velká meta a od té doby už máme za sebou i s přítelkyní nekolik půlmaratonů a maraton. Teď to spíše beru jako event a ne jako závod. I když jsem uvedl čas 39:59 a na ten i trenuji ale snažit se ho dosáhnout budu až když fakt zjistím že koridory rozdelené dle časů fungují. Jinak doufám v bílá trika s motivem který mají na přihlašovacích stránkách. Moje motto na zadní strane je: STAY CALM AND KEEP PACE. Jinak si myslím že to je svou atmosférou a množstvím prvozvodníku skvělá akce na rozběhání lidí. Sám jsem do ní ukecal 5 lidí, který jeste desítku nedali.
Tak co Vy? Jaké máte motta a nejaké nové info?
Trnava
mras 11.08.2013 18:38:44
Tak zítra jdu pro startovní balíček pro sebe a dalších 5 lidí. Snad bude to triko kvalitní min. stejne jako loňské :)
grandececo 11.08.2013 18:55:52
>> mras, 10. 07. 2013 18:07:33
tričko bude šedivé, dost se povedlo, je k vidění na facebooku
truxinho 11.08.2013 19:29:22
>> mras, 11. 08. 2013 18:38:44
A přišel ti mail? Mě ještě ne..
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.