Silniční bota - pomozte vybrat
maizze 21.04.2013 22:17:14
Zdravím, jelikož si chci koupit nové boty na běh a nevím přesně jakou botu bych měl zvolit, byl bych rád kdyby jste mi někdo poradil. První problém je v tom že nevím jakou klenbu nohy mám, nebo co se vždy řeší u boty :D Myslím, že mám normální nohu, neutrální klenbu, kdyby jste věděli jak to mám zjistit bez odborníka tak mi taky můžete poradit.Zatím jsem měl vždycky nějaké adidas boty kolem 1–2 tisíc a nic moc sem neřešil, prostě sem koupil tenisky co se mi líbily a seděli.
Teď začínám víc trénovat tak bych rád zvolil i vhodnou obuv. Naběhám tak 100–150 km měsíčně, většinou jen silnice, takže bych volil silniční. V měsíci běhávam 1–2 závody, většinou půl-maraton a jednu desítku. Takže bych potřeboval obuv vhodnou na silnici – trénink, tak i na závody – dvoje boty bych finančně neutáhl. Vážím okolo 65–70 kg a do boty bych investoval tak 1,5 – 2,5 tisíce.
Díky za rady a tipy.
maizze 27.04.2013 21:49:11
Neignortujte prosím o jakékoliv rady a tipy od někoho kdo vtom má aspoň trochu přehled :) Díky moc
Roztoky
Helča 27.04.2013 22:18:50
Pokud si nechceš nechat někde v běžecké specialce změřit dopad… Mrkni na www.babos-sports.cz na Užitečné informace, kde můžeš mrknout na typy klenby. Pavel Baberaf by ti urco doporucil i nejake boty ze sve nabidky. V Praze ti urco dobre doporuci boty v Trailpointu. Osobne beham v silnicnich New Balance od P. Baberada. Ale kazdy ti doporuci neco jineho.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.