Botka vrže
Daniela20 15.05.2007 21:54:24
Ahoj, mam takovy problem – asi pred dvema mesici jsem si koupila super boty od nike – jsem s nima hodne spokojena. Akorat asi pred ctrnacti dny zacala prava bota vrzat pri kazdem doslapnutí. zni to asi neuveritelne, ale jestli nekdo z vas potkal u vltavy bezkyni s vrzajici botou, tak jsem to byla ja.-)) nevite z ceho to muze byt? jinak jsem opravdu s botama hodne spokojena. Diky daniela
slv 16.05.2007 07:52:01
já bych řekl, že si propíchla air system – ten cushion co je v patě. jestli teda máš zrovna tyhle nike. nike občas mívaj zespoda na podrážce jenom takovej kryt a za ním je už ta bublina.
Doudleby nad Orlicí
Mira.B. 16.05.2007 08:31:14
[quote=Mira.B.]Moje babička vždycky říkávala, že komu vržou boty, ten je při penězích. Tak buď ráda.:D[/quote]
Praha 4 Háje
Pavel K. 16.05.2007 09:15:47
To samé se mě stalo minulý týden u NIKE AIR PERSEUS III. Při došlapu mě vrzala levá bota. Zjistil jsem, že v jednom místě je podrážka v zadní části boty při zmáčknutí prstem měkčí než u té dobré boty. Odnesl jsem je na reklamaci do Hervisu a čekám jak to dopadne. Naběhal jsem v nich asi 50–60 km.
Liberec
Xixao 16.05.2007 09:34:17
Taky mi vrzou Niky , ale protoze mi vrzou i adidasy, tak bych to nesvadel na vzduchovej postar..
Praha 4 Háje
Pavel K. 16.05.2007 11:49:58
Adidasy mě vrzaly vždy jen asi 10km po vyprání a ještě ne pokaždý. A na rozdíl od NIKEů které vrzaly při došlapu, tak Adidasy vrzaly v momentě ohybu před odrazem.
Daniela20 16.05.2007 17:00:35
ahoj, botka stale vrze, ale nevim, jestli je to tim polstarem, protoze tam zadny nemam. ty botky jsou normalne damsky. je na nich napsano nike perseus air. jeste s tim zkusim behat. ale je to divne, ze je to jen v jedne bote…:-))
slv 16.05.2007 20:00:19
nejsem si úplně jist, ale myslím, že když je tam napsáno air, tak to tu vzduchovou bublinu má, i když není vidět. myslím že je jakoby jenom vylisovaná v tý podrážce a pokud si někde šlápla na hřebík a pod. tak se o klidně mohlo stát..nebo to mohlo prasknout ve svaru..měl jsem taky nějaké nike air…už byli starší a nedávno při jednom běhu, kdy jsem hledal novou trať a zdolával jsem různé křoví a náhlá převýšení, jsem půlku paty úplně utrhl a vevnitř byla právě díra – tzv. air systém. ale může to být úplně něco jinýho, to je jasný.
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 17.05.2007 10:45:56
Připomíná mi to moje silniční kolo. Na jednu kombinaci převodů tam prostě něco cvaká. Kamarád, co mi to kolo v obchodě prodal (nový), tam měnil snad všechno a nic se nezlepšilo. Tak mi řekl, ať to nevnímám a když se tím něco zničí, tak se dohodneme… Čím složitější kolo (nebo bota), tím víc technologií se tam může … však vy víte co :)
Martin M. 17.05.2007 12:04:59
Ahoj, obcas mi vrzaly Adidasy, byl jsem s nima vzdy spokojeny, jen to vrzani me pri behani rusilo. Dlouho jsem nevedel proc vrzou a hledal za tim nejakou zahadu, ale reseni nakonec bylo banalni – stacilo vyndat vlozku a znova ji nandat a vrzat prestaly.
jazzinka 20.05.2007 18:22:29
Vrže mi jedna turistická bota a podle kamaráda – prodejce bot – je to právě poškozením podrážky. Prý pak ta bota tolik netlumí. Je fakt, že když jsem v nich šla delší trasu, bolel mě nárt nohy s vrzající botou, zatímco druhá byla v pohodě. Ale pro začátek zkontroluj ty vložky, ať nehledáme problém tam, kde není.
Daniela20 22.05.2007 21:29:56
ahoj, tak jsem ty vlozky z bot vyndala, nechala jsem je i na noc venku, ale nic nepomohla. botka si zpiva dal? co si myslite, mam to jit reklamovat? docela mi vadi, jak se lidi za mnou otaceji, ze mi zvuci bota:-))jinak bych je nemenila. super mi sedi a skvele se v nich beha. diky danca
slv 23.05.2007 08:28:27
jestli na tý botě není jinak nic vidět, tak reklamuj..ale je dost možný, že budeš bez bot 30 dní.
Most
Dalimil 23.05.2007 08:39:35
Mě vrže levá bota u mých adidasů a jsem si téměř stoprocentně jistý, že je to způsobeno třením tkaniček o ta poutka…
Praha 4 Háje
Pavel K. 23.05.2007 20:01:05
[quote=Pavel K.]To samé se mě stalo minulý týden u NIKE AIR PERSEUS III. Při došlapu mě vrzala levá bota. Zjistil jsem, že v jednom místě je podrážka v zadní části boty při zmáčknutí prstem měkčí než u té dobré boty. Odnesl jsem je na reklamaci do Hervisu a čekám jak to dopadne. Naběhal jsem v nich asi 50–60 km.[/quote] Tak mě dnes po necelých 14 dnech uznali reklamaci a vrátili peníze :). Raději jsem se vrátil zpět k Adidaskám.
nPu 24.06.2007 17:58:52
mě vrzali Saucony Shadow 9 a vypadá to, že vyjmutí vložek pomohlo . díky!
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 23.08.2007 10:42:14
Tak mi taky začala vrzat botka. Možná vrzala už dřév, ale nevšiml jsem si toho – Adidasy, které mám už skoro 2 roky a rok jsem v nich běhal… Teď je mám jen tak na chození po městě a fakt, že vrže, ale dříve jsem si toho nevšim, při běhu je to asi v pohodě… ale tu mi asi na reklamaci nevezmou… :)
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.