Trailove boty NB MT610BS
UNIX 01.12.2012 18:14:53
Ahoj, zvazuji o koupi techto trailovych botu. Mate je nekdo? Jak jste s nimi spokojeni?
Zde je podrobnejsi popis: http://www.babos-sports.cz/…mt610bs-akce
Tyto boty maji terenni podrazku, kterou lze udajne konfigurovat i na cestu. Co se tim presne mysli? Nejak si to nedokazu predstavit. Predpokladam, ze kdybych behal s temito botami na asfalte, tak maji zivotnost maximalne polovicni, mozna jeste mene. Co si o tom myslite?
lodovi 03.12.2012 08:02:56
>> UNIX, 01. 12. 2012 18:14:53
Ahoj, u Baboše jsem kupoval MT710BO ačkoli původně jsem chtěl 310BW, ale nesedly – doporučuji vyzkoušet na místě. Pavel Baběrád ti dá rád na vyzkoušení vše, takže se nemusíš nutně rozhodovat předem. Jinak po týdnu se 710 v zásadě spokojenost, resp. zatím jsem nenašel nic co by mi vadilo.
Edit: Koukám že 710 mají stejně jako 610 napsanou kanfiguraci podrážky na on-off-road. No podle mne to je jen to, že ta podrážka není až tak drapáková aby ti to při běhu na silnici nějak výrazně vadilo. V 710 běhám vždy krátce i po silnici a je to v pohodě, jen je ta bota tvrdší než moje silniční boty. Myslím že trvanlivost vzorku při častém použití na silnici musí být nutně ktatší, otázkou je zda dřív neodejde něco jiného
libre ☮ 03.12.2012 09:55:26
>> UNIX, 01. 12. 2012 18:14:53
Já jsem si je kupoval asi před dvěma měsíci ve Sportisimu za tisícovku.
Za ty peníze zatím veliká spokojenost. Běhám v nich obden těch svých
10–15 km – les, louky..vymleté štěrkové polní cesty, atak.. Na nohách
jsou lehounký, velmi dobrý kontakt s terénem, nekloužou a rychle schnou.
Jen tkaničky nebudou nic moc, začínaj se odírat. S tou konfigurací
podrážky to budou takový ty reklamní řeči co se dneska píšou u záplavy
bot co je na trhu, aby se zrovna ty jejich lišily od jiných.
Na silnici mám sice jiný – tyhle jsem kupoval do bláta a dělá jim to
dobře, ale neviděl bych žádnej problém si v nich na tu silnici
vyběhnout..
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.