Letni bezecke kratasy co nedrou
Praha 5
Uneven 08.05.2012 14:37:26
Ahoj, v soucasnosti hledam vhodne kratasy na leto. Doposud jsem behaval v kratasech od Adidasu (maji slipy se stribrnymi vlakny), ale porad u mne dochazi k oderu, a je to docela neprijemne. Pritom nemam ani silna stehna, takze v mem pripade skutecne dochazi ke treni mezi stehny a vnitrni casti kratasu. Muzete mi pripadne doporucit takovy model/vyrobce, aby k tomu dochazelo pokud mozno v mensi mire? Dekuji predem.
Rokycany
pes 08.05.2012 17:23:43
Taky mě to občas trápí…pořídil bych nějaký k tomu určený kosmetický prostředek-olej a inkriminovaný místa natíral. Osobně si po odření jednou nebo dvakrát vezmu trenky pod kraťasy a ono se to vyhojí…stejně tak podpaží. Pravda hezky to pálí když je to čerstvý
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 08.05.2012 17:54:08
>> gboszorm, 08. 05. 2012 14:37:26
Taky mám nepřiléhající (ve stehnech) kraťasy od Adidasu. A ty vnitřní slipy jsem samozřejmé odstřihl, jinak jsem byl odřený … (chlapi pochopí ) Takže zásada č. jedna, zvláště na dlouhé běhy, zní : V rozkroku musí být průvan !
Praha 5
Uneven 08.05.2012 18:01:11
No nevim, ja ty kratasy mam tak kratke, ze pokud si ty slipy odstrihnu, tak se budu muset hodne schovavat aby me nezavreli za obnazovani na verejnosti :)
Tábor
otilrak 08.05.2012 20:01:54
>> Mirek Kostlivý, 08. 05. 2012 17:54:08 Já mám běžecké trenýrky s vnitřními slipy a nedokážu si představit, že bych je odstřihnul. Jednou jsem běžel bez vnitřních slipů delší běh a už to nechci zažít znova. Zapařeniny a odřeniny nebyly moc příjemné.
Jinak výběr podobných kraťasů je opravdu těžký. Momentálně mám štěstí a nikde nic nedře. Jedny delší mám od Tchiba a druhé mám běžecké trenýrky, u těch bohužel značku nevím.
Praha 5
Uneven 08.05.2012 21:02:22
Tak jsem ty slipy vystrihnul, ale jak jsem predpokladal, tak mi to tam kouka :) Mam to vymyslene tak, ze ty kratasy budu kombinovat s termopradlem. S temi mam velmi dobre zkusenosti. Sice to nebude vetrat, ale ani nebudou odreniny.
Therress 25.05.2012 20:48:10
Jestli vám mužu doporučit, můj kamarád měl uplně stejny problém, našli jsem na forech spoustu variant materiálu kratas, ale nakonec vyhrál krem, ktery doporuucila spousta lidi http://www.bikesport.cz/…me-30ml_3124 je vyzkousen v 29 stupnich pri 10 km a více a perfektni, zadna odrenina, staci namazat pred behem a klidne i po , ma hojive ucinky:-)
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.