Damske trail/crossove boty - supinace
Kniga 12.06.2010 23:25:34
Tak , ze ja se vubec o to behani zacla zajimat. jsme mela dojit do obchodu koupit si botky co se me libi a byl by klid :D Jenze ja musim zacit cist clanky na netu a mam z toho hlavu jak balon. Tak schanim nekoho kdo by mi kapanek poradil.
Mam vysokou klenbu, supinaci, vsechny boty, ktere aktivne poouzivam maji seslapanou vnejsi stranu, zejmena pata na vnejsim okraji je seslapana o podstatne vice nez vnitrni strana ( ta jak kdyby nebyla tknuta). Resit to nejakyma vlozkama? Schanim boty do terenu, lesni a polni cesty, tak staci trailova ne? nebo je to jedno trailova ci crossova asi. proste ne silnicni. Cebna tak 2000 max 2500. Vsude spis kdyz uz neco pisou tak spis pro lidi s vyssi pronaci.. Tady poradce na boty mi vyhodil po nastaveni me tabulky jako nejlepsi boty Nike Lunarelite+ jenze ty jsou uz kapanek predrazene a druhak s emi do terenu proste nezdaji… a vsechny zbyvajici boty jsou pro jiny typ klenby… tak co stim?
Zlín
Ondrej1 14.06.2010 22:07:44
>> Kniga, 12. 06. 2010 23:25:34
Nikdo zkušenější se neozval, tak napíšu já své zkušenosti. Jsem na tom v podstatě stejně, vysoká klenba, mírná supinace, běh v terénu a nakonec jsem si koupil před dvěma měsíci Adidas Kanadia TR2 a jsem zatím spokojen. Dělají se i v ženské verzi a cenu mají lehce pod 2000.
xPablos 14.06.2010 22:24:22
>> Kniga, 12. 06. 2010 23:25:34
Zalezi jak vyrazna ta supinace je. Kazdopadne, rekl bych ze mirna supinace je u bezcu prevladajici. Mam ji taky a nic specialniho na botach / v botach nepotrebuji.
Kniga 19.06.2010 22:31:49
No narazila jsme na to ze prave maji ve Sportisimu slevneny ty damsky Adidas Kanadia TR na 1200.. tak sjem si je vyzkousela a sedli me snad.. to se ukaze casem. Dneska jsme si v nich byla zabehat a prvni dvouminutovku jsem uplne prepalila jak se mi uzasne bezelo… ty boty k behu primo svadi… jen mi barevne neladi s nicim :( a envim jestli v nich budu chodit jenze kdyz proste nechci behat jen na polnacce,a le chci jit do lesa a behat tam tak tahnout sebou batoh na prezuti.. nebo proste par km v nich ujit… aby se moc nenicili..
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.