Ocelový muž 2010
Pali 30.01.2010 07:23:05
Dopředu se omlouvám všem zapřísáhlým triatletům, protože se nejedná ani o triatlon nebo duatlon, ale jedná se o silově-vytrvalostní pětiboj. Závod je složen z 5-ti disciplín. Benchpress s 65 kg (volitelně s 50 kg,ale s nižším bodovým ohodnocením), přítahy na hrazdě, sedy-lehy (za 2 minuty bez opory nohou), běh na 5 km a na závěr 40 km cyklistická časovka. Každá disciplína má své bodování, konečné pořadí se tvoří součtem bodů z jednotlivých disciplín. V České republice jsou organizovány 4 závody (ve městech Tišnov, Jičín, Bartošovice a Žebrák), které jsou spojeny do celoročního Karlosůva poháru. Soutěží se v několika věkových kategoriích a závodí také ženy. Pokud Vás dané informace zaujaly více naleznete na www.facebook.com ve skupině Ocelový muž, kde mimo jiné právě probíhá týdenní chat s Martinem Věžníkem (duatlonistům asi nemusím představovat) a nebo na oficiálních stránkách www.ocelovymuz.cz
Pali 05.02.2010 12:38:08
Na www.facebook.com ve skupině Ocelový muž, právě začal týdenní chat se Simonou Vykoukalovou. Můžete se zapojit…
Praha 2
Serža 04.06.2010 20:06:34
ještě je to bodování tak ve prospěch silových disciplín? dělal jsem to naposled asi před pěti lety (asi 3× v Žebráku, párkrát v Plzni MTB verzi a ještě někde…) a vycházelo to tak, že když mi někdo utekl bodama na benchi, musel bych jet kolo jak Contador a běžet jak Bekele, abych to srovnal
tak jsem se na to vyprdnul a dal se na XTERRU
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.