nepremokave bezecke boty - beton / asfalt
Prostějov
Skare 12.11.2009 22:25:14
Tento problém řeším také a získal jsem tip: Nike Pegasus +25 GTX. Na nich je zajímavé to, že to jsou boty na delší běhání po asfaltu a hlavně to GTX – značící goretex. Rada jistě není stoprocentní, protože na tvém kontaktu mají jen malé číslo. Pokud někde objevíš širší škálu velikostí, dej vědět. Zajímavé jistě budou tipy dalších běžců.
Štěpánovice
VanaXXL 13.11.2009 10:23:01
Vykašli se na goretex. Na asfalt a beton vůbec není potřeba nepromokavá bota. Akorát se Ti v tom bude zbytečně potit noha. Já třeba používám obyčejný silničky po celej rok a přitom běhám 90% kros. I když se Ti třeba noha namočí, tak se ta voda v botě zachvilku zahřeje a vůbec nevadí.
Kostěj 13.11.2009 13:30:37
[quote=VanaXXL]Vykašli se na goretex. Na asfalt a beton vůbec není potřeba nepromokavá bota. Akorát se Ti v tom bude zbytečně potit noha. Já třeba používám obyčejný silničky po celej rok a přitom běhám 90% kros. I když se Ti třeba noha namočí, tak se ta voda v botě zachvilku zahřeje a vůbec nevadí.[/quote] Tááák, a navíc normální silničky bývaj o dost lehčí a hlavně levnější.
Luleč
peha 19.11.2009 22:32:06
hlavně vybírej podle došlapu, tyto boty jsou pro nadměrnou pronaci, na silnici nepromokavé nepotřebuješ
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.