Praha-obora Hvězda
Praha
jirka v. 27.04.2009 21:07:57
Někdo na běh+pokec? Běhám různě rychle, takže na tempu moc nezáleží Můj věk 23
jirkoun 28.04.2009 08:51:45
Ahoj docela bych šel, co teď o prodlouženém víkendu nějaký první výběh ?
Praha
jirka v. 28.04.2009 09:57:29
To by šlo, co neděle později večer?
jirkoun 28.04.2009 16:02:21
Dobře, dobře, snad nebudu úplně KO po třech dnech kola , tak pak napiš kdy a kde, třeba den předem a já potvrdím nebo nepotvrdím účast.
Praha
jirka v. 28.04.2009 17:47:22
ok, napíšu email
Praha 6
spanker 05.08.2009 10:25:26
Koukám že sem ještě nikdo nevložil společné běhání v oboře Hvězda a přitom se jedná o nejstarší společné tréninky. Pravidelně každou neděli v 10hod se u brány z Vypichu schází běžci zhruba již 30 let! Vybíhá se většinou společně a podle zdatnosti se to postupně roztrhá a dobíhá každý jak může :) Nedá se říct jak je to rychlé, protože to záleží na tom kdo se tam zrovna sejde. K dispozici je i šatna a sprchy, ale to si musíte domluvit s těmi co je používají. Já osobně tam běžím z domova. V menším počtu podle toho jak kdo může to platí i pro sobotu a jakýkoliv další volný den, svátek.
Abina1 09.08.2009 20:32:07
[quote=spanker]Koukám že sem ještě nikdo nevložil společné běhání v oboře Hvězda a přitom se jedná o nejstarší společné tréninky. Pravidelně každou neděli v 10hod se u brány z Vypichu schází běžci zhruba již 30 let! Vybíhá se většinou společně a podle zdatnosti se to postupně roztrhá a dobíhá každý jak může :) Nedá se říct jak je to rychlé, protože to záleží na tom kdo se tam zrovna sejde. K dispozici je i šatna a sprchy, ale to si musíte domluvit s těmi co je používají. Já osobně tam běžím z domova. V menším počtu podle toho jak kdo může to platí i pro sobotu a jakýkoliv další volný den, svátek.[/quote] jej tak to je dobré vědět..
lutz 12.08.2009 11:56:01
Ahoj!
Pravidelně běhám v oboře (každý všední den cca v 19 hod., 10 a více km), momentálně se připravuji na marathon v Berlíně. Rád by tu potkal někoho na společné tréninky, pokud možno anglicky nebo německy mluvící (jsem cizinec).
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.