Sigma ID.TRI
Charvy 16.08.2024 12:45:55
Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, zda má někdo zkušenosti s hodinkami Sigma id.tri. Konkrétně mě zajímá plavání. Všechny testy/recenze co jsem kde našel, ze věnovaly cyklistice a běhu, nikdo se bohužel nevěnoval třetí disciplíne triatlonu – plavání. Zajímá mě: jaké informace krom počtu bazénů, délce tréninku a plaveckého stylu „vyhodí“ hodinky z bazénu, zda zvládají i otevřenou vodu včetně zápisu trasy. A případně: pokud je zde vyloženě „Sigmař“, propíše se plavecký trénink i do aplikace Sigma Ride, pokud jdou (doufám, že ano) spojit s touto aplikací. Doposud používám Garmin Swim 2, ale uz trochu zlobí, a hlavně na triatlonu nelze jednoduše přepnout mezi aktivitami. Doplňuji s odstupem času: hodinky jsem koupil a až vše vyzkouším, dám zde informace. Mirek
Charvy 07.12.2024 21:17:23
Jinak zatím jen v rychlosti – ukazují samozřejmě počet bazénů a tedy i odplavanou vzdálenost, bere tepovku na ruce a není potřeba hrudní pás, teplotu okolí. Zatím jsem nenašel zobrazení rychlosti jednotlivých bazénů, jakým stylem jsem plaval. V hodinkách chybí možnost (jako např. U Garmin Swim /1 i 2/) spustit nácvik pouze nohy, a odplavanou vzdálenost, pokud jedete nácvik nohy, nezapočítá. Co je ale velmi pohodlné a vychytané, je led dioda na spodní části hodinek – barevně pomáhá udržet tepovou frekvenci.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.