Ironman Tube Box
Brno, (Kroměříž)
Elvard 30.05.2008 21:46:53
http://www.sport3.cz/…man-tube-box
Mate s tim nekdo zkusenost? Dneska jsem s tim jel (prazdnym) a furt mi to strejchalo do kolena. Nebo se to ma dat pod riditka? Tam jsem nemel dost mista, abych to uchytil…
Brno/Havířov
forest 30.05.2008 22:10:52
Projeď si některá vlákna (netusim kde, ale bud cyklo nebo TT trening, mozna vyziva). vl001 a Jecminek o tom psali.
Brno
vl001 30.05.2008 22:36:40
Mám, mírně mi štrejchá do kolena, když jdu ze sedla, jinak v pohodě. Umístil jsi ho správně.
Brno, (Kroměříž)
Elvard 31.05.2008 20:51:59
Dneska jsem na grafitu videl, ze ho vsichni meli pod riditkama, takze mi ho tam mamca umistila a fungoval perfektne :) Akorat se do toho musi dat enduro snack, protoze carbo snack je moc maly a na hrbolech vypadava (pokud je tam sam)…
Brno
vl001 01.06.2008 20:10:07
[quote=Elvard]Dneska jsem na grafitu videl, ze ho vsichni meli pod riditkama, takze mi ho tam mamca umistila a fungoval perfektne :) Akorat se do toho musi dat enduro snack, protoze carbo snack je moc maly a na hrbolech vypadava (pokud je tam sam)…[/quote] Aha, tak to umístění směrem k sedlu jsem nepochopil :) Na carbo snack mám fintu – ohnu mu konec tak, aby se přesně vešel na délku a zapřu ho tam.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.