Nike Air Zoom Vomero
Gapisch 28.04.2008 18:29:12
Ahoj
uz jste meli nekdo moznost vyzkouset nove Nike Air Zoom Vomero 3+?
Měl jsem Nike Air Zoom Vomero, se kterymi jsem byl moc spokojen, ale po cca 1.500 km se mi zacinaji rozpadat. Zakoupil jsem Nike Air Zoom Vomero 2+, ale u nich nemam az tak dobry pocit (asi trochu jine kopyto).
Ted se rozhoduji zda je neodlozim a nezakoupim Nike Air Zoom Vomero 3+ (Hervis 3.990,–) – dost penez a nechtel bych se spalit.
Budu rad za kazdy nazor, rad bych v nich bezel PIM, protoze v tech starych uz to neni ono.
dík
ED 29.04.2008 10:01:08
jsou o dost jiné než starší typy. už to není takový mech. záleží co Ti vyhovuje, pro někoho byly starší až příliš tlumivé, houpavé, jí á osobně jsem se v nich třeba cíti nejistě až nestabilně. poslední model se víc podobá „normálním“ botám.
Gapisch 02.05.2008 13:39:07
Dik ED,
Koupil jsem a jsem spokojen, využil jsem slevy cca 16% v Hervisu. Svrcni tkanina je vzdusnejsí, na druhou stranu jsem mel v tech minulych pevnejsi pocit (mozna mi lepe sedely) Tlumici schopnosti mi pripadají stejné.
Česká Lípa
swahil 01.10.2008 20:21:12
Zdravim, sice se zpozdenim, ale take budu reagovat. Boty vrele doporucuji, mam nike zoom vomero 3+. Jsou urceny spise na silnice, ale da se s nimi behat v pohode v lese…
Manětín
Kydy 05.01.2009 11:44:03
V Hervisu v Plaze (Plzeň) je mají ve slevě za 2500 (tzv. výprodej posledních párů obuvi). Ještě jsem slečně ukázal kartičku Maratónského klubu a ač mi upozornila na platnost do 31.12. a ačkoliv se údajně slevy nesmí sčítat, dostal jsem slevu dalších 10%… šikovná holka Asi proto, že jsem se před tím učesal… takže ja mám za 2250.
Čarňanský 03.04.2009 13:30:52
Nebo ještě chvilku počkaj, už brzy by se měly začít prodávat Nike Air Zoom Vomero 4+
Abina1 20.05.2009 22:46:40
[quote=Čarňanský]Nebo ještě chvilku počkaj, už brzy by se měly začít prodávat Nike Air Zoom Vomero 4+[/quote] už se prodávají dnes jsem je zkoušela..
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.