Štrbské Pleso 9.-16.7. nebo 11.-16.7. Potrenování na horách
Hořovice
pítros 03.05.2016 19:10:05
Ahoj přátelé běžci a běžkyně, Mám chuť ve zmíněném termínu potrenovat ve fajn Tatranské lokalitě a rád bych tam uvítal i klidně zdejší společnost :) . Dá se zvolit mnoho tras, můžem střídat běh a turistiku, trasy např.: Do 30km- Š.Pleso-Koprovský štít-Tri Studničky-Š.Pleso. , dále např: 13km Š.Pleso-Bystrá lávka-Š.Pleso , samosebou bezva výšlap a třeba napůl výběh na Rysy 2499 mnm., a nebo vlakem z Š.Plesa popojet třeba až do Starého Smokovce a odtud vyrazit do dalších výzev :) . Osobně asi bych alespoň 4 noci využil např.toto ubytování: vila Kosodrevina celkem 23 euer za noc . Třeba někdo zná výhodnější ubytování.. Abyste případně věděli s kým byjste vyrazili, jsem 36 letý pohodář, který dělá vše proto, aby měl minimálně 24:01 hodin denně dobrou náladu , a takové maníky a maniačky bych kolem sebe moc rád uvítal. Na všem se můžeme domluvit, jsem nastaven kompromisům, jsem dobrodruh a i v něčem občas minimalista, nepotřebuju k životu komfort – ani nemam auto.. Hlavní jsou pro mě 2 zdravé nohy, trochu i ruce, ok i hlava je třeba : )). Sice si u běhu nebo u tůry nezpívám, ale vy klidně můžete, budu potleskávat do not :) . Jinak nikdo mi tedy nesmí povídat do toho co jím a piju – snažím se žít a jíst a pít co nejzdravěji z čehož pramení pak i moje pohodová povaha . A já naoplátku naprosto respektuji druhé jak si žijí jj. Tento plán je takový předběžný, ale kdyby byla nějaká odezva, bylo by to moc fajn :) . Můžeme se moc fajn vyblbnout, zapomenout na chvíli na strasti světa, zažít skvělé okamžiky a pokochat se krásnými horskými výhledy…
Přeji vám všem vše jen dobré Pítros
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.