MR873BR
Přerov
Aldaman 23.10.2007 07:37:18
Máte někdo zkušenosti s tímto modelem? Teď jsou v akci za 1799,–.
jazzmaker 23.10.2007 08:09:41
Já teda zkušenost nemám, ale zajímalo by mě, kde jsou v akci…? Uvažoval jsem o nich…
juapa 21.01.2008 18:21:51
Ahoj!! Zkušenost, která vyplývá z prvního dnešního běhu!! V neděli!! sem je koupil od Pavla Baběrádka(opravdu parádní spolupráce, i v neděli dopodne mi rád vyhověl, úžasné, moc děkuju!!) v Brně „v akci“. Akorát jak mám malou nohu, tak sem po odskoušení různých velikostí i modolů koupil dámskou verzi, takže místo krásné čevené, mám taky moc krásnou zelenou barvu . Na botkách je perfektní vychytávka: když je zavážeš, tak rovou ktaničky šponují pásek, kará je upevněný na patě(ze zadu na botě) a dva pásky, to prochází Nkem a jsou upeněné asi do podrážky, takže bota sedí jako přivařená!! Je to můj první kros model, ale zdají se mi docela měkké, jakože dobže pruží, ale přitom když sem běžel po šutrech, tak to bylo bez problému.. Jinak voda se do nich dostane snadno, bokem, horem.. Ale to mi moc nevadí. Už plánuju další kilometry, ale zatím myslím, že sem zvolil výborně!
Jason Bourne 24.08.2010 15:00:30
Ahoj, musím potvrdit bezvadnou spolupráci s Pavlem Baběrádem. Jak píšeš. Taky jsem tam byl s kámošem tuším v neděli. Já tenkrát vzal model 783. Výborný, ale moje levá noha si s nimi nerozumí. Puchýře a krev jsou průvodním jevem. Naběhal jsem v nich hodně, ale musím do jiných.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.