Neumannova stezka – 28.9. Unhošť
Dobřichov
honzaherda 17.09.2007 16:00:10
Kdo se chystá na tenhle pohárový závod? Chtěl bych sebrat zase nějaké bodíky a nemám to od Poděbrad daleko. Nejede někdo náhodou od Nymburka autem? Nebo aspoň z Phy. Mohu dojet MHD kamkoliv.
Praha-Bohnice
BuckTheBug 19.09.2007 08:23:22
Ahoj, zatím počítám s Unhoští i Běchovicemi. Nechystám se k žádným závratným výkonům, tak snad zvládnu obojí. Dopravu jsem zatím nezjišťoval, ale v lednu jsem jel sockou ze Zličína.
Mladá Boleslav
Mildan 19.09.2007 23:01:45
Ahoj. Jedu určitě.Můžeme se domluvit. Jedu z Mladé Boleslavi přes Prahu. Pokud máš zájem tak mi napiš mail a rád tě vezmu.
Dobřichov
honzaherda 20.09.2007 19:54:45
asi spíš zpátky. Tam se nějak dostanu vlakem. Zpátky bys mě mohl vyhodit někde u metra. Ok?
Mladá Boleslav
Mildan 20.09.2007 22:40:49
Ahoj. Žádný problém. V Unhošti se můžeme domluvit
Dobřichov
honzaherda 22.09.2007 17:27:12
OK. Pak si písnem před závodem. Já ještě 100% nevím, zda poběžím. Nesmí být vyloženě liják. A jak razíš – jedeš někde blízko metra? Já pak potřebuju přejet na vlakovou trať Pha-Kolín, tzn na Masaryčku příp do Libně Klánovic atd.
Mladá Boleslav
Mildan 22.09.2007 17:42:00
Ahoj, jedu zpátky do Mladé Boleslavi a vyložím tě kde budeš chtít.
Napíšu ti dnes mail.
Jedu na 100%. Počasí nerozhoduje
Dobřichov
honzaherda 26.09.2007 20:32:40
tak porazím nejspíš valekm v 7:02 z Masaryčky a před 8h jsem na nádru. Zpátky možná bude nejlepší se jen nechat hodit na nádro, páč se mi vyplatí zpáteční lístek.
Praha-Bohnice
BuckTheBug 27.09.2007 15:54:10
Ahoj, já bych se kdyžtak taky svezl zpět, protože bus jede jednou za čas. Snad se poznáme… ;)
Dobřichov
honzaherda 27.09.2007 20:13:07
no snad se potkáme. Jinak hold vlak či bus …
Brno
running-observer 28.09.2007 15:59:08
No běhat můžeš s brýlemi. Ale v některých případech je pak musíš sundat a držet v ruce. Toť moje zkušenost. Příčinou může být buď hustý déšť, nebo se sklíčka zamlžují, nebo se na ně lepí mokrý sníh a ten je fakt neprůhledný.
Ale věřím Ti, že to proběhnutí stálo i tak za to…
Někdy se do těch končin taky vypravím…
Mladá Boleslav
Mildan 28.09.2007 16:52:53
Škoda,že se jsme se nepoznali. Nikdo se ke mně nehlásil. Snad nejsem k nepoznání. Byl jsem až do konce vyhlášení. Stál jsem vedle M. Ungra. K závodu. Dost složitý terén. Zpočátku jsem se vyhýbal kalužím, ale postupně to nemělo smysl. Voda a bláto bylo všude. Jinak závod byl dobrý. Vybíhal jsem z první lajny z důvodu aby mě nezdržovali na úzkých cestách pomalejší borci a možná jsem vyběhl dost rychle, tak to byla pěkná dřina počasí se opravdu vyřádilo.
Dobřichov
honzaherda 28.09.2007 18:56:07
já si došel na nádro a kašlal jsem na vše. Byl jsem dost zklamaný z deště. Párkrát jsem taky málem netrefil, ale znalci na mě houkli :) čas asi 45min, všechno oblečení včetně bot jedno bahno. No aspoň bude pár bodíků, ale jinak opravdu krušné. Zlatý skuhrov do vrchu!
BEN 28.09.2007 19:12:34
ahoj , srdečně Vás zdravím a v první řadě Vám co jste se zúčastnili chci poděkovat . Věřte , že nás pořadatele to počasí slušně řečeno velmi štve . Ještě včera jsem trať probíhal po celodenním dešti probíhal a pár louží a nějaké bláto tam bylo . Předpověď počasí hlásila drobné přeháňky pouze na jihu republiky . To mne vcelku uklidnilo a říkal jsem si to bude dobré . Ale nebylo . Ovšem s tím nic neuděláme . Také mne mrzí , že díky dešti jste si nestačili vychutnat trať , protože totoúdolí je jediné v okolí , kde nejsou chaty a je tam pěkně . Škoda toho bloudění Martiny , ale měl jsem černější myšlenky , když mi řekli , že jeden závodník chybí . Jenom jako perličku dodávám , že zase pro změnu na maratonu se Honza Berounský napojil na trať NS a v rámci maratonu si ji zaběhl . Jinak na náš web jsem již vyvěsil kompletní výsledky , až dokončím komentář , rozešlu je všude . Ještě jednou díky a těším se s Vámi na viděnou při nějakém našem dalším běhu . Ben
Praha 4 - Chodov
TotalZero 29.09.2007 15:49:05
Každá nová zkušenost je dobrá… Když jsem bloudil mezi chatkama, voda ne a ne přestat padat, tak jsem pak byl vděčnej, že cestu omezuje pole, které mne nepustilo někam dál do krajiny a nakonec jsem byl rád, že vidím před sebou i někoho, koho jsem už před kilometrem předběhl… Skvělej zážitek, myslím, že za sucha už to nebude nikdy tak dobrodružný…
Dobřichov
honzaherda 29.09.2007 19:10:38
třeba bude na 3Královém M líp a to bych mohl zase přijet. Včerejší čas byl v mém podání děsný. Aspoň že jsem nezabloudil a přežil to.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.