RECENZE: Hledání ultra je hledáním sebe sama [článek]
PetrK 29.03.2014 08:43:22
Jak se díky totálnímu přerodu a změně životního stylu odrazit ode
dna? Odpověď nabízí Hledání ultra, příběh amerického právníka
Richarda Rolla. Z vnitřně rozervaného člověka, který se utápí
v alkoholu, se stává vegan, ultravytrvalec… vyrovnaný člověk. Nuda
v řadě podobných příběhů? Rozhodně ne. Možná zrcadlo mnohým z nás,
byť ani v jedné z uvedených životních situací se nemusíme blížit
extrémům.
Odkaz
na článek
Statenice
Spidla 29.03.2014 10:09:56
Kniha me moc nebavila, na rozdil od Jureka mi to prislo jako reklama na jeho produkty.
Peggy 29.03.2014 11:24:25
Mě naopak bavila hodně a naopak Jurek mě nenadchl. Myslím, že jsem ho ani nedočetla. Samozřejmě knihu je nutné brát s rezervou. Veganství proč ne. Roll je spíš vitarián a většina propagátorů téhle stravy je z teplých částí USA – Kalifornie nebo Floridy.
Praha 8
der kosatka 30.03.2014 09:43:38
Mě kniha oslovila velice, propagace vlastních výrobků a svého byznysu mě nevadí a dokážu si vyfiltrovat věci co mě zajímají a že jich tam je spousta.
Co je ale také potřeba zdůraznit že Rich Roll se nestal ultramaratoncem jenom díky své, bezesporu obrovské, pevné vůli. Už od mala a celé mládí plaval a to závodně na vrcholové úrovni, takže určitě dobrý základ tam byl a je super že to všechno neutopil v chlastu a ještě se o to podělil se světem.
Parádní kniha, super příběh, pravda trochu „americký“, ale všem vřele doporučuju a sportovcům zvlášť.
molanmolab 01.04.2014 00:25:10
Knihu jsem přečetl a nejvíc mě bavila první část, kdy psal jak byl alkoholik apod. Bylo to zajímavější čtení než ta sportovní část.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.