Nike Air Zoom Vomero
RADU 24.06.2007 14:13:41
Zatím v nich běhám krátko na nějaké šírší hodnocení je ještě brzo.Je to údajně novinka od NIKE.Test v květnovém časopise Run the world magazine.Odpružení zejména paty je opravdu luxusní stejně tak dobře zpevňuje nohu především v patní části.Dobré větrání celé boty i na patě což ale za chladného počasí asi plus nebude.Bota dobře sedí.Zatím jsem větší mínus nenašel snad až na můj vkus světlé barevné provedení.
saki 06.07.2007 14:46:26
[quote=RADU]NIKE Air Zoom Vomero jsem kupoval v Olomouci před pár dny…Na to že je to novinka a už výprodej…Za kolik je mají…Jinak jsem v nich naběhal zatím asi 90 km a nemají chybu.[/quote] Myslím že je v Hervisu mají asi za 3.400,– jinak se prodávají za 3.700,–. Pořád je to pro mě dost vysoká cena…Uvažoval jsem spíš o Mizuno Wave Rider 10, v Hannahu se prodávají za trojku
RADU 07.07.2007 13:56:23
Taky jsem ještě uvažoval o Mizuno Wave Rider 10,ale potom co jsem se v obou proběhl bylo pro mě jasno.Běžeckých bot jsem měl už více,ale nikdy jsem v nich neběhal.Tyhle jsou první ve kterých opravdu běhám a zatím super…
ED 06.08.2007 23:19:21
v e-shopu u kočárníka jsou teď za těžko uvěřitelných 2490 http://www.vidivici.cz/shop/index.php?… pro každého kdo hledá maximální tlumiče je to neodolatelná bomba nic tak měkkounkého na trhu není
Mato 07.08.2007 08:12:21
Ano, je to minulorocny model (vlastne uz predminulorocny). Cena by bola ok, ale da sa to zohnat na nete uz aj o dost lacnejsie. Bacha, tento starsi model je velmi uzky v prednej casti chodidla- neporovnatelne uzsi od tohtorocneho.
Praha 10
Jirka T. 07.08.2007 08:57:56
[quote=ED]v e-shopu u kočárníka jsou teď za těžko uvěřitelných 2490 http://www.vidivici.cz/shop/index.php?… pro každého kdo hledá maximální tlumiče je to neodolatelná bomba nic tak měkkounkého na trhu není[/quote] Byly to tam snad jediný boty v mý velikosti a za tu cenu jsem neodolal. Mám je 14 dní a opravdu paráda, měl jsem před tím už hodně oběhaný boty a pobolívaly mě achilovky, teď je to rázem v pohodě, úplně se do nich vždycky těším.
ED 07.08.2007 10:33:15
[quote=Mato]Bacha, tento starsi model je velmi uzky v prednej casti chodidla- neporovnatelne uzsi od tohtorocneho.[/quote] Díky – ozkoušení každého modelu na každé noze je nezbytné, blind-date se ani s bohyní Nike nedoporučuje…
allia 19.09.2007 19:22:09
Tak jsem si je dneska koupil u kocarnika (i kdyz me varoval, ze stoji 3790,–Kc) a beh v nich je oproti mym starym botam naprosto neporovnatelny – drive me bolely achylovky a upony achilovek, dneska jako bych ani nebehal. Muzu jen doporucit
ironman 28.11.2007 17:00:54
Tak jsem je v Hervisu ve Sterboholich koupil za neuveritelnych 1500Kc, pani u pokladny mi rikala, ze jsou luxusne pohodlne a ze je mam levneji nez mela ona a musim rict, ze jsou to fakt backurky. Na dlouhe zimni klusy se jevi byt zcela idealni. Po 50km nemam zadnou vytku, sedli hned, bez problemu. Akorat stabilita v terenu je vzhledem k vyssi podrazce horsi, ale ja je koupil na asfalt, takze mi nevadi. Doporucuji.
bezec69 10.01.2010 13:12:52
Zdravim, beham v nich asi 4 mesice a lepsi boty neznam…a to jsem jich mel…Perfektni odpruzeni.....nic mne po treninku neboli (neznem,co jsou to setrasene svaly)…rozhodne,kdo si chce uzit pohodovy beh na zpevnenych cestach a asfaltu…jdete do nich. Do lesa to bota neni…asi by se roztrhala a mozny vyron kotniku…
Kamil
Mujbeh 09.09.2015 20:02:18
Pokud hledáte nový model, tak není problém za 2800,– koupit
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.