Asics Gel Excel33
Bratislava
Esteban 08.11.2012 14:12:34
Mate niekto skusenosti s tymito botami (alebo niecim podobnym alebo lahsim z 33 linie?).
Stare DS Trainery mi uz zacinaju odchadzat, a chcel by som nieco neutralne, lahsie, s nie prilis vysokou patou ale zato s nejakym tlmenim (cca ako DS Trainer, netreba viac) nech sa v tom daju behat objemy ale aj rychlejsie veci aj tazsiemu cloveku…
Patrik, ASICS 09.01.2013 16:00:21
Hezký den. Vcelku zajímavá recenze na model ASICS Hyper33 vyšla zde: http://www.behej.com/…lunarglide-2 Hyper33 se od modelu ASICS Excel33 liší nižší hmotností (i díky absenci gelu v přední části boty). Excel33 je celkově tlumivější, stabilnější bota, ale zároveň nabízí vše z kategorie „natural running“.
Patrik Kubečka ASICS Sales Promotion Representative
Robert Adam 22.09.2014 09:20:58
Dobrý den,
Mám minulo roční model Asics Gel-Excel 33–2 a jsem velice spokojený. Jsem začátečník a vyzkoušel jsem minimálně 15, možná 20 páru bot než jsem si je koupil. Mám užší nohu, ale padnou i na širší chodidlo, přední část společně s utažením je poměrně přizpůsobivá. Boty mně stáli 1800,– a koupil jsem je v outletu Asics Praha. Přítelkyně si tam také pořídila Excely a překvapivě model 2014, také za 1800,–.
Původně jsem byl rozhodnutý pro Nike Pegasus 31. Ovšem stačilo jedno obutí a bylo jasno :). I když se mi boty vůbec nelíbí, vybírala noha. Za podobné peníze jsem lepší botu neviděl.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.