SAUCONY - velikost botů této značky obecně
ales.polasek
22.03.2011 22:42:12
Dobrý večer všem,
mohu-li být tak smělý… mohu prosím požádat majitele obuvi této značky požádat o vyjádření jaké máte zkušenosti s velikostmi této značky? Tedy koupili jste botu o číslo větší nebo jen o půl čísla, neboť jsou boty této značky obecně poněkud větší? Nebo naopak menší? Vím, že je to čistě orientační, ale nemám možnost je vyzkoušet, a chtěl bych se, pokud možno, vyvarovat kolování obuvi mezi mnou a prodejcem. Díky za případné odpovědi a pěkné jaro všem! Aleš
Srbsko
Had
23.03.2011 08:28:45
Ahoj, já vlastím dvoje, jedny závodky a jedny na denní běhání. Ty na normální běhání (Ride)mám ve standardní velikosti (ale běžel jsem v nich i 25km závod) a v pohodě. Závodky (Type A) mám větší o 1/2 čísla. původně jsem vzal o číslo větší, ale pak jsem je vyměnil. A taky v pohodě. Od desítky po maraton. Ale hlavně je to asi o tom, že mi tahle značka skutečně pohodlně sedí na noze.
LemonaidLucy
23.03.2011 09:12:59
Taky mam dvoje – triumph a kinvara, oboje velke jako ostatni bezecke boty – tedy o cislo vetsi nez normalni obuv. Pocitove jsou ve stejnem cisle o zdibec vetsi nez asics.
ales.polasek
23.03.2011 21:09:18
Díky moc za odpovědi! Abych to shrnul, Had má běžnou velikost, a nebo
o půl čísla větší, Lemonaid Lucy má o číslo větší…jsem tam kde
jsem byl
Asi risknu
o číslo větší.
Srbsko
Had
24.03.2011 08:14:27
Je to pocitové. U těch závodek jsem si v krámě myslel, že o číslo
větší bude OK, ale pak doma při delším vyzkoušení, jsem začal mít
pocit, že mám ve špičce tolik místa, že se o ní při běhu přerazím.
Tak jsem je vyměnil a je to OK. Ani při maratonu žádný problém. Prostě
o něco větší ano, ale nesmí mít člověk pocit že si obul boty
staršího bráchy ![]()
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.