Jak se závodí v...: Singapore Marathon [článek]
Beroun
mirek hasal 15.02.2008 13:55:06
Do Singapuru jsem se vloni také chystal, ale na poslední chvíli, a už bylo „vyprodáno“. Zkoušel jsem organizátorům ještě psát, že jsem se právě dozvěděl, že budu v té době v Singapuru a jestli by mě dodoatečně nezařadili. Odpověděli mi ale, že si toho velice váží, ale že bohužel. Nakonec jsem ale zjistil, že i kdyby mě akceptovali, stejně bych se nemohl zúčastnit, protože jsem mohl být v Singapuru pouze od čtvrtka do pondělí, ale EXPO k maratonu zde probíhá od pátku do neděle v týdnu před! A není jiná šance si číslo vyzvednout. Kdo se tedy chce zúčastnit tohoto maratonu, musí se v Singapuru zdržet minimálně od nedělě do neděle. A jak jsem pročítal propozice, totéž platí o SUNDOWN Maratonu. Zvláštní......
administrator 03.04.2010 13:32:22
Zdeněk Gregoriades pracuje a běhá v Singapuru a loni v prosinci se tam zúčastnil závodu v maratonu. Kromě svého výkonu se zamýšlí nad organizací závodu v zemi s odlišnou kulturou. Tímto článkem startujeme seriál Jak se závodí v…, v němž bychom rádi přinášeli vaše zážitky, postřehy a názory ze závodů organizovaných v různých regionech.
Odkaz na článek
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.