Maraton Kladno
trava 14.09.2006 06:23:24
jelikož si papaaya posteskl, že to nestihnul pod 4:00, ptám se : Jde o čas, který jsme opravdu zaběhli nebo o ten, co se zapíše do výsledkové listiny? Pokud čekáš 5minut po výstřelu než se řada pohne, pak máš evidentně čas o 5minut rychlejší než ti naměří. Podrobil jsem fotku ze startu důkladné prohlídce, obr v modrým triku v předních řadách není. A co si tak matně vzpomínám stál papaaya na 0.5m ode mne a to bylo někde uprostřed. Z toho mi vychází :
- nech si čas 4:00 jako raritku
- a k tomu času pod 4:00 /3:59/ TI GRATULUJEMÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
............................................................................. ty kluku máš to tam :D
Praha
PetrS 14.09.2006 08:18:25
[quote=trava]…
- a k tomu času pod 4:00 /3:59/ TI GRATULUJEMÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
............................................................................. ty kluku máš to tam :D[/quote] :) taky gratuluju
Zbořený Kostelec
papaaya 14.09.2006 12:21:44
[quote=trava]Kladno … hlavně dostál svým příspěvků na fóru ohledně chlastání a žraní. Vypil jsem skoro 2l tekutin Gatorade, dva banány, po každý hodině tabletu hroznovýho cukru od Enervitu, půl tyčinky FIT s meruňkou a pár ionťáků a vody z občerstvovačky, který jsem na sebe spíš vylil :).[/quote] dekuju za ‚upresneni‘ toho meho veseleho casu, vsak ja se tem ctyrem hodkam kouknu v Kosicich na zoubek ;) Nekdo mi na Kladne ze stolku ‚Vlastni obcerstveni‘ sned' karbosneka s prichuti jablko a nechal mi tak kavoveho (ktery mi nechutna) – zeby to byl v navalu zravosti Trava? :))) Zertuju a dik za krasny popis Tveho zazitku z Kladna. p.
trava 14.09.2006 13:38:09
já jsem jako snad jediný běžel s ledvinkou, kde jsem měl :
- pití 0.3l/10km
- 2 karbošneky – meruňka a jablko, ale moje papaayo :)
- plastovou tubu s 5ks tablet od Enervitu – 1ks/1hod.
- tyčinku FIT meruňka – obyč bez jogurtové polevy
- a to nejdůležitější kapesníky pro každý případ náhlé „potřeby“
Sakra to jsem toho táhnul tolik? Bez toho ten čas mohl být tak asi okolo 2:30 :D.
zbyl mi v kapse z toho Kladna cizí karbošnek-jablko nevíš čí asi ? :)
ironman 14.09.2006 16:31:16
to tráva: já už jen čekal, kdy se objeví KPZka, švihadlo, lekárnička, mápa a podobně:)
Ostrava a okolí
Beet 14.09.2006 20:10:15
[quote=papaaya]Nekdo mi na Kladne ze stolku ‚Vlastni obcerstveni‘ sned' karbosneka s prichuti jablko a nechal mi tak kavoveho (ktery mi nechutna) – zeby to byl v navalu zravosti Trava? :)))[/quote] A nebyla na nem 37cka? Ja jsem toriz na 31. kilometru svuj kavovy carcosnack nemohl najit. Ale zadny jablkovy jsem si mosto neho nevzal
Praha
PetrS 14.09.2006 20:44:26
a to švihadlo a mapa je tedy čí ? :D
Kladno
Franta Tůma 14.09.2006 23:12:51
Zdravím všechny účastníky fóra. Na http://maraton.kladno.cz/…gallery_.htm jsem dal další fotografie z Kladenského maratónu.
keramik 18.01.2007 20:02:31
Nevíte někdo v jakém termínu bude letos maraton v Kladně?Vzhledem k dalším aktivitám potřebujil sladit termíny a na Kladně bych se rád pokusil konečně tuto bájnou hranici pokořit.Díky
Beroun
Dřínov (Mělník)
RostaB 18.01.2007 20:16:34
Start je v neděli 9. září v 10:00. Vloni jsem tento maraton běžel poprvé a už se tam zase těším, a tak pečlivě sleduji webové stránky: maraton.kladno.cz
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 18.01.2007 20:21:25
Tak to je novinka, minulé dva roky se M v Kladně běžel v sobotu? V neděli jsme potom šli Mattoni Grand Prix.
sam 19.01.2007 08:00:30
V neděli je proto, že v sobotu je mistrovství v maratonu veteránů v Ostravě.
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 19.01.2007 15:04:33
[quote=Rosťa]Tak to je novinka, minulé dva roky se M v Kladně běžel v sobotu? V neděli jsme potom šli Mattoni Grand Prix.[/quote] No a aby řeč nestála, tak Grand Prix je letos pro změnu v sobotu 8.9.2007!
Rosťa Ostravak 19.01.2007 15:28:17
to Mirek K: Kdyby jsi byl, jak ty říkáš někdy před rokem, na Ostravském maratonu, tak by jsi věděl, že trať byla velmi kvalitní a přesně změřená. Můžeš o tom pohovořit s tragédy, kteří se účastnili. Problémy byly v r. 2005. Přečti si na http://www.volny.cz/…omentare.htm#… . Třeba to dáš Ostravě pod 3:18h. Změna je život !
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 19.01.2007 15:42:02
[quote=Rosťa Ostravak]to Mirek K: Kdyby jsi byl, jak ty říkáš někdy před rokem, na Ostravském maratonu, tak by jsi věděl, že trať byla velmi kvalitní a přesně změřená. Můžeš o tom pohovořit s tragédy, kteří se účastnili. Problémy byly v r. 2005. Přečti si na http://www.volny.cz/…omentare.htm#… . Třeba to dáš Ostravě pod 3:18h. Změna je život ![/quote] Omlouvám se, tak jsem to nemyslel, určitě trať bude přesně změřena. V Ostravě občas trénuji, když jsem tam služebně, běhá se mi tam dobře, takže se tam možná i potkáme.
forest: už jsem to smáznul, opakoval jsem se!
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.