Běhání v Rusku
Ostrava a okolí
Beet 21.04.2009 14:45:14
Máte někdo zkušenosti s běháním, potažmo závoděním v Rusku? Přečetl jsem si, jak se (ne)běhá v Moskvě ( http://www.behej.com/…-moskve.html ). Jedu do daleko menšího města, tak přemýšlím jestli si s sebou vůbec brát běžecké nádobíčko.
Beroun
mirek hasal 21.04.2009 21:17:01
V Rusku jsem teda nikdy neběhal, ale jestli běhat chceš, tak si věci vem a ono se vždycky něco naskytne.......
Pranjal 22.04.2009 09:46:52
Ja si tiež myslim, že behať sa dá všade. Viem aj z rosprávania Jozefa Rajchla, ktorý minulý rok prebehol naprieč celým Ruskom, že ľudia sú tam celkom super hlavne v menších mestách).
ondra11 01.05.2009 21:26:20
Já byl předloni půl roku v Petrohradě. Jenže přes zimu, takže, když sem běhal při mínus –25st, tak sem byl za exota.ale jinak se tam běhalo skvěle.
tereza 05.05.2009 09:27:08
Určitě boty ber a nebo neber. Viděla jsem jak v Omsku na maratonu, tak v Moskvě na maratonu lidi běžet bez bot :) Tam je tolik lidí a národností, že je každému zcela jedno kdo co dělá. Přesně jak říkají „nas mnógo“. S tím souvisí i nějaká ohleduplnost řidičů, na ty fakt bacha. Jinak vstřícní jsou, čím menší město, tím lepší lidé. Nezapomeň na repelent, komárů je všude strašná spousta a čelovku neber, neb už teď jsou delší dny a v létě je sluníčko i v 9 večer vysoko nad obzorem. Tak hodně štěstí a kilásků a nezapomeň o tom napsat :)
Raškovice okr. FM
minusak 14.05.2009 21:46:04
Na hřištích jsou dráhy většinou ve stavu: Rozpráskaný asfalt. Je to
děs, ale řešil jsem to tak, že rovinky jsem běžel po trávníku
fotbalového hřiště a oblouky asfalt. . Docela sranda.Hlavně fakt, že ovál
měl 406 metrů, to nepochopíte.....
Bez repelentu nejeď!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mimo hřiště riziko, že šlápneš
do díry, fakt chodníky a cesty rozbité. V lese hooodně podmáčené,
neudržují se pěšinky, v lese nic moc. Jediná výhoda: Oni se na rozdíl od
Čechů nediví, že běháš a nevyženou Tě z nějakého hřiště. Jinak:
Všichni Rusi jsou trochu běžci, to pochopíte na přechodech přes cestu. Tam
se nikdo neodváží přejít cestu pomalou chůzí..... Zkušenosti mám
z města Ivanovo (60 st sev. šířky, 400 km za Moskvou)
Ostrava a okolí
Beet 20.05.2009 13:27:51
Tak běžecké botky jsem nakonec nevzal. Prostě jsem musel kvůli váze redukovat kufr a tak se navešly. Běhat jsem tu ještě nikoho neviděl. Tedy kromě závodu na Děň pabědy 9.5.. Ani přes tu ulici tady neběhají, ale chodí. No a tak jsem se začal zase trošku učit plavat.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.