Dary a dárky
Doudleby nad Orlicí
Mira.B. 13.03.2007 18:49:44
Minulý týden jsem dostal ke svátku od manželky elastické kalhoty na běhání. Jen se stačilo zmínit, že bych nějaké potřeboval. K vánocům jsem dostal triko www.behej.com a ionťák. Tak mě napadlo, jak je tomu jinde. Dostáváte také od svých bližních " běhací " dárky?
Okemos, Michigan
Shadow 13.03.2007 19:03:45
Jak od kterych … moje zena je moji nejvernejsi fanynkou a staci se omylem zminit a hned progoogluje co pro mne bude nejlepsi. Dalsi casti meho fanklubu je moje tchyne, ktera na popud a presne instrukce me lepsi polovicky mne neustale zasobuje behacimi potrebami, od ponozek pres bundu az po celovku. Bohuzel ze strany me rodiny o behani prakticky zadny zajem neni, ani o „to moje“. Vetsinou je konverzace vedena na urovni „jestli jsem uz teda neco vyhral“, a kdyz odpovim ze ne, tak se mi vetsinou dostane reakce ve smyslu: " … hmm, no tak to bych se na to teda vyprdl(a)"
johari 13.03.2007 21:47:04
Ja bohuzel ne , jelikoz nikdo z rodiny se behu nevenuje ani se o nej nezajima, takze asi ani nevedi, co by meli kupovat… Taktez je u nas casta konverzace, zda jsem jiz konecne neco vyhrala.. atd, presne jak psal Shadow…
Jílové (to u Děčína)
toro 13.03.2007 22:10:20
Já jsem před svým prvním (a taky zatím posledním) závodem musel vysvětlit, že nejde o absolutní umístění, ale o čas který běžec na určité trati zaběhne. Jinak s dárkama jsem to zaříil standartním dárkovníčkem. Tudíž vytvořím seznam dárků, přesný popis, místo kde se dají koupit a fotku jak to vypadá. A před vánocema a narozeninama, prostě nechám lidi co mi chtějí něco koupit vybrat. Funguje to, ikdyž se osvědčila zjednodušená metoda: já bych ti koupila tohle, tak si to kup a pak to dostaneš :D
Jecminek.Maselnik 13.03.2007 22:23:53
ponožky, cyklodresy, čelenky, šátky, funkční prádlo.........jsem na dárky zcela bezproblémový jedinec, většina příbuzných se už naučila rozeznávat kvalitu;-). Co začal sportovat i švagr, nemám zase já problém s dárkem pro něj. Vůbec kupovat dárky pro někoho s koníčkem je daleko snažší, než pro lidi bez vyhraněných zájmů, co „už všechno maji“.
Liberec
Advid 14.03.2007 06:43:11
Jen ten člověk nesmí ten koníčk dělat moc dlouho, protože pak už všechno má. Třeba můj taťka rekreační cyklista. I když nějaká blbost se vždycky najde.
millhi 14.03.2007 07:43:27
Zrovna před týdnem – na můj svátek – jsem dostal běžecký šortky od ženy a tílka od tchýně… Oboje mě moc potěšilo!
Beroun
mirek hasal 14.03.2007 08:10:54
Běhací věci mi musí sedět, a lidé, od kterých bych mohl něco dostat, to vědí. Proto si všechno kupuju sám a pak to mám jako k narozeninám, nebo jako k svátku a podobně. Takto mi to vyhovuje.
Praha|Dresden
dees 14.03.2007 09:54:40
Ja to taky delam tak, ze si to koupim sama a pak necham proplatit a zabalit. Loni jsem si takhle koupila k narozeninam elastaky a rekla si, ze nez si je necham zabalit, jeste je vyzkousim, ze se to nepozna. Co cert nechtel-podaril se mi ukazkovy drzkopad a jeste na betone… Nastesti diry byla jen v mem koleni a na dlanich, kalhoty prezily. Ale obcas dostanu neco od pritele, ktery taky sportuje. A jednou jsem dostala moirove triko od mamky a segry, protoze me stare se jim zdalo ponekud nevzhledne:-).
Raškovice okr. FM
minusak 14.03.2007 10:32:29
Já uživám částečně k nákupu potřebných věcí pro běh peníze (tedy svou poměrnou část), které např. o Vánocích dostaneme od našich rodičů, kteří vzhledem k svému požehnanému věku už dárky v obchodě nekupují. Jinak si kupujeme spíš drobnější dárky a dostanu občas ponožky pro běh. A sami dobře víte, že za rok minimálně 2–3 páry padnou, takže jsem rád a nadšeně za ně děkuji.
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 14.03.2007 14:58:43
Tak u nás je to v pohodě, dostávám dárky všeho druhu, díky mamce mám docela slušnou výbavu co se oblečení týká… Někdy před 3 lety jsem dostal první boty adidasy k Vánocům… Pamatuju si, že ač mi byly úplně přesně, protestoval jsem, že mi jsou malé… Teď už to chodí tak, že si jen povím, co by mi chybělo a je to…
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 29.11.2007 22:31:27
V jiném vlákně se tak nenápadně objevila zmínka o zajímavém webu: http://www.bartsport.cz/vyprodeje/ Třeba si tam někdo vybere Vánoční dárek… :)
klarazedni 03.04.2015 17:37:36
Já dala manželovi taky soupravu na běhání.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.