Zdravíte .... ?
Brno
hugo 12.05.2009 16:15:51
Já se mávám vždy, horší je to s hlasovým projevem, to se mi někdy podaří velmi zajímavé zvuky .
Zuza8 12.05.2009 19:47:15
[quote=odjinud]kdybych snad náhodou u nás v čakovicích narazila na běžce který by mě pozdravil, mileráda bych mu odpověděla. Ale sama nezdravim – jako začátečník vypadám po pěti minutách jako někdo, kdo právě finišuje závod míru a tak běhám se zrakem sklopeným a dělám, že tam vlastně ani nejsem :) takže se předem omlouvám že nezdravím jako první, až srovnám dech a zrak určitě se zlepším :)[/quote] ahoj, možná na sebe někde narazíme, běhám kolem vinoře a přezletic! na trati zdravím, i když to u mě někdy vypadá jako nesouvislej hrdelní výkřik a usmívám se na běžce, co potkám, i když to někdy vypadá jako křeč v obličeji!
rorda8 12.05.2009 23:05:20
Já se snažím zdravit, ale moji protějšci to nějak ignorují … :)
Liberec
megatraged 13.05.2009 08:06:40
Já jo ..ale jsem děsnej stydlín.Na půl PIM jsem si nebyla ani jistá, jesli se mám přifařit na focení..nakonec jsem se překonala a dřepla si k ostatním.Pěkně z povzdálí a s pokorou jsem okukovala Miloše, Dana, Leonu a ostatní.
Ustí nad Orlicí
majkp 13.05.2009 08:46:35
A tak to ja moc nezdravim, musim se polepsit. Mivam casto walkmana, a byvam myslenkama uplne nekde jinde. My co delame u pocitacu proste umime „vypnout“. Kdyz vnimam, alespon se ale na kolegu usmeju, nebo zamrkam, nebo tak neco.
mareq 13.05.2009 18:27:23
Já mávám. Nevím jestli bych při běhu ze sebe něco vyhrkl :)
Praha 10 - Petrovice
smartus 13.05.2009 19:09:55
Kdyz mne u Host. prehrady poprve pozdravil jiny bezec, tak mne to prekvapilo. Driv jsem behaval v Troji, kdyz jsem byl na vysoke, a tam nezdravil nikdo. Ted uz to beru jako samozrejmost a obcas jsem to ja, kdo prekvapi prvobezce (zvlastne u slecen vrstevnic a mladsich to nekdy vyvola poplach :)). Vetsinou jen tak zvednu ruku.
Manětín
Kydy 13.05.2009 23:58:44
Zdravím vždycky. A to jak kolemjdoucí po vsi, tak i cyklisty a běžce. Běžce moc nepotkávám a cyklisti se moc ve zdravení neutrhnou… ale to je jejich věc. Jinak běhám většinou lesem a tam moc lidí neptkávám. Takže maximálně „dobrý den pane prase“… a uteču… už se mi to stalo dvakrát. Srnky a zajíce nepočítám.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.