PIM: Tesco Night Grand Prix - rychlá a tajemná? [článek]
Praha 9
JanDvorak 04.09.2008 19:17:13
Dovoluji se přidat jako další z těch, kteří vloni běželi večerní Prahou svůj vůbec první běžecký závod (nebo alespoň první po dosažení dospělosti, a to už bylo taky před mnoha a mnoha lety) a vřele doporučuji všem, kteří ještě váhají, zda se vůbec někdy na start nějaké takové akce postavit! Má to smysl a je to skvělý zážitek!
Praha 4
jholasova 04.09.2008 21:56:39
>> runtimeerror, 4. 9. 2008 19:17:13
Mě se to loni taky líbilo, a tak mě mrzí, že se termín překrývá s Kladenským maratonem. Kdyby se Tesko Night Grand Prix běžela až v neděli jako loni, dala bych si tu pětku jako výklus, ale takhle nic.
Pardubice
Tomas_Pce 04.09.2008 22:32:55
>> jholasova, 4. 9. 2008 21:56:39
já myslím, že by to šlo ten výklus, na rozdíl od loňska se kladenský maraton běží ne v neděli, ale v sobotu a loni se noční Grand prix běželo večer před maratonem, ale letos je to ve stejný den, jinak držím palce na Kladno.
administrator 03.04.2010 13:32:34
Necelé dva týdny před dalším letošním běžeckým svátkem, noční Tesco Night Grand Prix, se možná někteří z vás rozhodují, zda se postaví na start svého prvního závodu. Patříte k nim i vy? Vaše rozhodnutí možná uspíší názory některých loňských účastníků závodu na 10 kilometrů. Je mezi nimi špičkový běžec, zkušený závodník i loňský novic.
Odkaz na článek
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.