JAK SE BĚHÁ... Na vojenské základně v Afghánistánu [článek]
Praha - Radlice
Jitka 15.08.2008 07:18:33
Ivo, moc hezký článek. Držím Ti palce – po té, co jsem nedávno zhlédla film Kandahar, je mi jasný, že poslední věta není žádný fór. Je neuvěřitelné, jak lidé dokázali z některých (mnoha) krásných zemí na světě udělat peklo…
userX 15.08.2008 07:41:07
Pěkný článek…
Praha 2
Serža 15.08.2008 11:08:53
drsná realita podaná s humorným nadhledem – výborný článek
BTW díky tréninku ve větší výšce tu všechny proženeš, až se
vrátíš!
Ostrava
lenkaclenka 15.08.2008 20:08:27
Čtivý článek. Je vidět, že máš běhání ráda. A i když běh do krytu bych si jako disciplínu nikdy vyzkoušet nechtěla, celkem jsem se musela smát, když jsem si tvé „intervalové běhy“v neprůstřelce představila…
Manětín
Kydy 16.08.2008 00:48:59
Ivo,
hodně štěstí…
Humvee 29.08.2008 21:27:11
Velmi zajímavé čtení. Přál bych si víc informací o aspektech života v misích. Jako občan Ti děkuji za vše, co tam děláš za nás všechny. Jako kolega maratónec Ti přeji mnoho úspěchů a štˇastný návrat. Maratónu se neboj. Věz jen to, že on začíná až kolem 35. kilometru. Tam se dělí zrno od plev. Možná, že zažiješ i „mou“ kuriozitu : opojen euforií PRVNÍHO maratonu jsem právě na něm zaběhl nejlepší čas (3:11). Dosud jsem ho nepřekonal. Chtěl bych jednou pod 2:59:59.
Alena Zouharová 02.09.2008 16:31:41
Ahoj Ivo, díky za tento Tvůj článek, který se týká běhání na
základně v provincii Logár, udělala jsem si aspoň nějaký obrázek
o běhání v místních podmínkách.V současné době je tam na
půlroční misi můj syn, také běžec svého času byl i českým
reprezentantem na 3 000 m př.a podle zpráv od něj tam také pokračuje
v běhání a zatím moc informací nemám, jen,že musí běhat buď ráno,
kdy je teplota okolo 25 st.C. a večer zase musí mít odběháno do 19 hod.
pak už je tma.
Přeji Ti mnoho úspěchu v běžecké kariéře a Grand Prix v Praze držím
palce.
Alena Z.
administrator 03.04.2010 13:32:33
Kdyby mi někdo před pár měsíci řekl, že letošní léto strávím na vojenské základně ve východním Afgánistánu, nevěřila bych mu ani slovo. V březnu jsem ještě stála na startu Pražského půlmaratonu, ale v době konání pravého PIMu už jsem byla v Logaru. Ne, nedala jsem se k armádě, jsem tu jako civilní člen provinčního rekonstrukčního týmu (PRT Logar) a mám na starosti zemědělské projekty. A tak teď běhám v Logaru…
Odkaz na článek
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.